Search
Close this search box.
  1. samsung
  2. Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL.

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Samsung NP960XFH-XA1NL laptop en ontdek of de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Samsung NP960XFH-XA1NL

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

16 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

NVIDIA Geforce RTX 4050

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Omschrijving van de Samsung NP960XFH-XA1NL laptop

Met de Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL laptop ervaar je het ultieme werkplezier. De 13e generatie Intel Core i7 processor en het 16GB DDR5 werkgeheugen zorgen voor een krachtige ervaring. Ook heeft de laptop het Intel Evo label, waardoor je weet dat hij snel en energiezuinig is. Je creaties render je met de NVIDIA GeForce RTX 4050 videokaart en je speelt zo nu en dan een game als Fortnite of Minecraft. Al je bestanden bewaren doe je op de ruime 1 TB SSD. Het 2,8K Super AMOLED beeldscherm laat meer details en levendigere kleuren zien dan een standaard full hd scherm. Bovendien geeft het bij videobewerking snel bewegende beelden vloeiend weer door de verversingssnelheid van 120 hertz. Ga je in de avond nog even door? Dan vind je door het verlichte toetsenbord de juiste toetsen ook in het donker. Inloggen doe je op deze Samsung laptop veilig en snel via de vingerafdrukscanner. Of het nu gaat om internetten, mailen, tekstverwerken, films of andere creatieve projecten; de Galaxy Book3 Ultra is hier geschikt voor.

Pluspunten

Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je foto's en video's bewerken en multitasken tussen zware programma's. Geniet van scherp beeld, levendige kleuren en vloeiende bewegingen op het 2,8K 120Hz Super AMOLED scherm. Met de NVIDIA GeForce RTX 4050 videokaart renderen je foto's en video's sneller.

Minpunten

Om 3D-projecten te ontwerpen heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je alleen een internetkabel kunt aansluiten met behulp van een kabel converter of docking station.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP960XFH-XA1NL laptop

De Samsung NP960XFH-XA1NL laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de Samsung NP960XFH-XA1NL is 16 inch.

De Samsung NP960XFH-XA1NL laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Samsung Galaxy Book3 Ultra NP960XFH-XA1NL..