Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP VICTUS 15-fa0955nd.

HP VICTUS 15-fa0955nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6T989EA#ABH laptop en ontdek of de HP VICTUS 15-fa0955nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6T989EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 3050

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de HP 6T989EA#ABH laptop

De HP Victus 15-fa0955nd is de perfecte laptop voor gamers. Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart speel je games als Call of Duty: Warzone en Minecraft op de hoogste instellingen. De toekomstbestendige 12e generatie Intel Core i5 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen zorgen ervoor dat je moeiteloos tussen programma's heen en weer kunt schakelen. Bovendien kun je met de gratis downloadbare OMEN Gaming Hub de prestaties van je laptop in de gaten houden. Daarnaast heeft de laptop een wit verlichte toetsenbord wat ideaal is als je ook in het donker wilt gamen. Deze laptop is ook duurzaam. De speakerbehuizing en het toetsenbord zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast is deze laptop ook geschikt voor het internetten, mailen en tekstverwerken. Ook voor het kijken van films en series is deze laptop geschikt. Foto's bewerken kan ook, maar voor het maken van 3D ontwerpen en het renderen van video's raden we een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart aan.

Pluspunten

Met de NVIDIA GeForce RTX 3050 videokaart kun je games zoals Call of Duty: Warzone spelen met de hoogste instellingen

.

Snel schakelen tussen verschillende game modi en je prestaties bijhouden met behulp van de OMEN Gaming Hub

.

Met een Intel Core i5-processor en 16 GB werkgeheugen kun je multitasken tussen lichte programma's en tegelijkertijd chatten met je vrienden via Discord.

Minpunten

Sluit de oplader altijd aan tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg

.

Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay, raden we minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen aan. Sluit altijd je oplader aan tijdens het gamen, anders zal je prestaties slechter zijn en de batterij zal binnen enkele uren leeg zijn

.

Voor het spelen van zware games en het streamen van je gameplay, raden we aan minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de HP 6T989EA#ABH laptop

De HP 6T989EA#ABH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6T989EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 6T989EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP VICTUS 15-fa0955nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP VICTUS 15-fa0955nd..