Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Chromebook 315 (CB315-4HT-C259).

Acer Chromebook 315 (CB315-4HT-C259).

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.KBAEH.001 laptop en ontdek of de Acer Chromebook 315 (CB315-4HT-C259). een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.KBAEH.001

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Celeron

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de Acer NX.KBAEH.001 laptop

De Acer Chromebook 315 (CB315-4HT-C259) is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare laptop met een aantrekkelijke prijs. Met een 15 inch touchscreen kun je eenvoudig door je bestanden en foto's heen swipen. De laptop werkt op het energiezuinige Chrome OS en je kunt met je Google account inloggen. Wil je gebruikmaken van Microsoft Office? Dan heb je een Office 365 abonnement nodig. De Chromebook 315 is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een laptop voor je dagelijkse werkzaamheden. Met de laptop kun je bijvoorbeeld eenvoudig een verslag schrijven en e-mails versturen. Ook als je offline bent kun je aan je verslag werken. Maar het 15 inch scherm biedt ook de mogelijkheid om films en series in HD-kwaliteit te streamen. Je kunt ook gebruik maken van online applicaties zoals Google Docs en Spreadsheets.

Pluspunten

Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder op te laden, start binnen enkele seconden op en is minder gevoelig voor virussen dankzij de ingebouwde beveiliging

.

Veeg met je vinger over het touchscreen om door apps heen te swipen en maak snel een aanpassing aan een notitie of e-mail

.

Met een Intel Celeron N4500-processor en 4 gigabyte werkgeheugen werk je zonder problemen in meerdere Chrome-tabbladen tegelijk.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's zijn compatibel met een Chromebook; alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

.

Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord lastig is af te lezen in het donker. Deze Chromebook heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord te lezen in het donker.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.KBAEH.001 laptop

De Acer NX.KBAEH.001 laptop heeft een Intel Celeron processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.KBAEH.001 is 15,6 inch.

De Acer NX.KBAEH.001 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Chromebook 315 (CB315-4HT-C259). alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Chromebook 315 (CB315-4HT-C259)..