Search
Close this search box.
  1. microsoft
  2. Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM.

Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Microsoft QEZ-00004 laptop en ontdek of de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Microsoft QEZ-00004

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

13 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Microsoft QEZ-00004 laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM is een krachtige en energiezuinige 13 inch laptop en tablet in één. Dankzij de Intel Core i5 Evo processor en het 8 gigabyte DDR5 werkgeheugen kun je foto's bewerken in Adobe Photoshop zonder dat de prestaties lijden. Bovendien heeft de Surface Pro 9 een compact formaat, zodat je ook onderweg aan de slag kunt met je grafische projecten. Met de Intel Iris Xe Graphics videokaart renderen je beelden snel. De 2 usb C poorten met usb 4.0 en Thunderbolt 4 ondersteuning maken het mogelijk om een docking station en monitor aan de Surface te koppelen. De Surface Pro 9 heeft een 3:2 schermverhouding, waardoor er veel tekst op het scherm past. Het scherm biedt dus een comfortabel lees- en schrijfervaring. Afhankelijk van je wensen is deze laptop geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken en het bewerken van foto's. Als je echter video's wilt bewerken of 3D ontwerpen wilt maken en renderen, heb je minimaal een i7/Ryzen 7 processor nodig. Ook voor gamen heb je minimaal een GTX 1650 videokaart nodig. Vergeet niet dat de Type Cover niet standaard bij de laptop is inbegrepen en dus los moet worden gekocht.

Pluspunten

Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover. Een Intel EVO processor zit in laptops die aan hoge eisen voldoen, zodat je zeker weet dat het snel en energiezuinig is. Met een 12e generatie Intel Core i5 processor en 8 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

.

Een Type Cover toetsenbord en touchpen worden standaard niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Microsoft QEZ-00004 laptop

De Microsoft QEZ-00004 laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de Microsoft QEZ-00004 is 13 inch.

De Microsoft QEZ-00004 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Usb-C.

Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB PLATINUM..