Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM.

Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.AU0EH.001 laptop en ontdek of de Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.AU0EH.001

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie

Omschrijving van de Acer NX.AU0EH.001 laptop

De Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM is een superhandige laptop voor zowel werk als vrije tijd. De 14 inch scherm is perfect voor het bekijken van films en series, terwijl je moeiteloos verschillende apps tegelijkertijd kunt gebruiken. De Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen zorgen ervoor dat je nooit last hebt van vertraging. De toetsenbordverlichting maakt het mogelijk om ook in het donker te blijven werken, zodat je nooit meer een deadline mist. De Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM werkt met het energiezuinige besturingssysteem Chrome OS, waarmee je kunt inloggen met je Google account. Hiermee werk je vanuit de Chrome Browser en met applicaties uit de Google Play Store. Let op: Windows programma's werken niet op een Chromebook. Wil je hier toch gebruik van maken, dan is het aan te raden om Office 365 aan te schaffen. Onze specialisten staan klaar om je hierbij te adviseren.

Pluspunten

Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti reflecterende beeldscherm

.

--> Met het anti reflecterende beeldscherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken

.

Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen

.

--> Op een verlicht toetsenbord maak je in het donker minder snel fouten tijdens het typen. Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging

.

--> Een Chromebook gaat een hele werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder kwetsbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je deze niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je deze niet met je vingers bedient.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.AU0EH.001 laptop

De Acer NX.AU0EH.001 laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.AU0EH.001 is 14 inch.

De Acer NX.AU0EH.001 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM..