Search
Close this search box.
  1. acer
  2. Acer Chromebook Spin 314 (CP314-1HN-C82G).

Acer Chromebook Spin 314 (CP314-1HN-C82G).

4.5/5

Lees bij ons alles over de Acer NX.AZ3EH.007 laptop en ontdek of de Acer Chromebook Spin 314 (CP314-1HN-C82G). een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Acer NX.AZ3EH.007

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Celeron

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg

Omschrijving van de Acer NX.AZ3EH.007 laptop

De Acer Chromebook Spin 314 (CP314-1HN-C82G) is een krachtige en flexibele laptop die je naar wens kunt bedienen. Deze Chromebook heeft een 14 inch touchscreen waarmee je het scherm 360 graden kunt omklappen. De laptop is voorzien van een Intel Celeron NM4500 processor met 8 gigabyte werkgeheugen waardoor je gemakkelijk meerdere Chrome tabbladen tegelijkertijd kunt openen. Ook kun je met deze Chromebook Android applicaties uit de Google Play Store installeren of direct vanuit de Chrome internetbrowser werken. De Acer Chromebook Spin 314 is ideaal voor mensen die veel op het internet surfen of graag gebruikmaken van Android applicaties. Ook fijn: je kunt deze laptop vrijwel overal mee naartoe nemen. Let wel op: sommige Windows programma's werken niet op een Chromebook. Wil je gebruikmaken van Microsoft Office? Koop dan een Office 365 abonnement.

Pluspunten

Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en heeft ingebouwde beveiliging waardoor het minder vatbaar is voor virussen

.

Klap het touchscreen 360 graden om en maak gebruik van de laptopfuncties in tabletvorm

.

Met een Intel Celeron N4500 processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je zonder haperingen meerdere Chrome tabbladen tegelijkertijd gebruiken.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Webwinkel of Google Play Store. Het scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor films kijken of grafische toepassingen is een klein scherm minder geschikt. Het scherm van 14 inch is geschikt voor dagelijkse taken, maar voor het kijken van films of grafische toepassingen is een klein scherm minder geschikt.

Veelgestelde vragen over de Acer NX.AZ3EH.007 laptop

De Acer NX.AZ3EH.007 laptop heeft een Intel Celeron processor.

Het schermdiagonaal van de Acer NX.AZ3EH.007 is 14 inch.

De Acer NX.AZ3EH.007 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Acer Chromebook Spin 314 (CP314-1HN-C82G). alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Acer Chromebook Spin 314 (CP314-1HN-C82G)..