Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP OMEN 16-n0977nd.

HP OMEN 16-n0977nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0N7EA#ABH laptop en ontdek of de HP OMEN 16-n0977nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0N7EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 7

Schermdiagonaal

16,1 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

32 GB

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 3060 Max-Q

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 6P0N7EA#ABH laptop

Maak kennis met de HP OMEN 16-n0977nd. Met deze 16 inch laptop speel je middelzware games op de hoogste instellingen. De NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart zorgt ervoor dat je beelden vloeiend worden weergegeven op het beeldscherm met een verversingssnelheid van 144 hertz. Verder kun je kiezen uit verschillende gaming modi met behulp van de OMEN Gaming Hub. De AMD Ryzen 7 processor en het toekomstbestendige 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen zorgen voor haarloos multitasken en lag-vrij streamen. Bovendien is er met de HP OMEN Tempest Cooling geen kans op oververhitting. Het RGB toetsenbord stel je in je favoriete kleuren in, zodat je in stijl gamet. Verder is de toetsenbord voorzien van anti-ghosting technologie, wat betekent dat hij geen enkel commando mist. Ten slotte kun je al je games op de 1 terabyte SSD opslaan. Voor de behuizing van de speaker en het toetsenbord is bovendien gerecycled materiaal gebruikt. Vergeet niet de oplader altijd aan te sluiten. De HP OMEN 16-n0977nd is de perfecte keuze voor de echte gaming fan.

Pluspunten

Met de NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart kun je games als Halo Infinite op de hoogste instellingen spelen. Met de OMEN Gaming Hub kun je snel schakelen tussen verschillende game modi, RGB toetsenbordverlichting instellen en je prestaties in de gaten houden. OMEN Tempest Cooling voorkomt oververhitting van je laptop, zodat je ook in de heetste strijd gerust verder kunt gamen.

Minpunten

Voor het spelen van zware games raden we minimaal een RTX 3070 of RX 6700 videokaart aan. Deze laptop heeft geen numeriek toetsenbord, wat het ingeven van cijfers en formules moeilijker maakt.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0N7EA#ABH laptop

De HP 6P0N7EA#ABH laptop heeft een AMD Ryzen 7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0N7EA#ABH is 16,1 inch.

De HP 6P0N7EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP OMEN 16-n0977nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP OMEN 16-n0977nd..