Search
Close this search box.
  1. samsung
  2. Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL.

Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop en ontdek of de Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Samsung NP641BEF-KA2NL

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop

De Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL is een veelzijdige laptop die perfect is voor het werken met videobewerkingsprogramma's. De laptop beschikt over een 12e generatie Intel i7 Quad-core vPro processor die je prestaties verhoogt. Daarnaast heb je door de Intel vPro processor op afstand toegang tot je bestanden. Dankzij het 16 gigabyte werkgeheugen en de krachtige processor, verwerk je grote foto- en videobestanden zonder problemen. Met de vingerafdrukscanner log je veilig en snel in op deze laptop. Al je bestanden sla je versleuteld op de SSD op. Met het verlichte toetsenbord werk je ook in het donker nog zoals je gewend bent. De Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL is ideaal voor vele doeleinden. Je kunt e-mails versturen, Office programma's gebruiken en managementsystemen gebruiken. Ook kun je videobellen voor digitale vergaderingen en andere meetings. Daarnaast kun je er ontwerpen mee maken met programma's als Adobe Photoshop en bedrijfsfilms monteren en renderen met programma's als Adobe Premiere Pro. Onze specialisten bevelen deze laptop aan voor al deze verschillende doeleinden.

Pluspunten

Met een 12e generatie Intel processor bereik je hogere prestaties en is je laptop beter toekomstbestendig dan met oudere generaties

.

Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en heb je remote toegang tot een andere computer binnen jouw domein

.

Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen verwerk je gemakkelijk grote foto- of videobestanden terwijl je andere programma's op de achtergrond blijft gebruiken.

Minpunten

Als je veel grote videoprojecten bewerkt, raden wij minimaal een GTX of RX videokaart aan.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP641BEF-KA2NL laptop

De Samsung NP641BEF-KA2NL laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de Samsung NP641BEF-KA2NL is 14 inch.

De Samsung NP641BEF-KA2NL laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Samsung Galaxy Book2 Business - 14" - NP641BEF-KA2NL..