Search
Close this search box.
  1. samsung
  2. Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KB2NL.

Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KB2NL.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Samsung NP750XED-KB2NL laptop en ontdek of de Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KB2NL. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Samsung NP750XED-KB2NL

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken

Omschrijving van de Samsung NP750XED-KB2NL laptop

De Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KB2NL is de perfecte laptop voor als je op zoek bent naar een laptop die geschikt is voor videobewerking. De laptop is uitgerust met een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, waardoor je probleemloos grote foto- of videobestanden kunt bewerken. Ook de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart zorgen voor een soepel beeldrendering. Daarnaast heeft de laptop Dolby Atmos speakers, die een helder geluid met hoge kwaliteit geven. Verder is de laptop gemaakt van aluminium, zodat hij tegen een stootje kan. Ook heeft de laptop een anti-reflecterend scherm, waardoor je geen last hebt van lichtinval als je in de zon werkt. De laptop is dan ook geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's bewerken. Videobellen is mogelijk, maar niet in full hd. Voor 3D ontwerpen, video's snel renderen en gamen is de laptop ongeschikt. Hiervoor heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een GTX 1050 videokaart nodig.

Pluspunten

Met een Intel Core i7-processor en 16 GB geheugen kun je gemakkelijk foto's en video's bewerken en multitasken tussen zware programma's. Met Dolby Atmos-luidsprekers klinkt het geluid helderder en kristalhelder dan met reguliere laptop-luidsprekers. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart renderen je foto's soepeler dan met andere gedeelde videokaarten.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D-projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9-processor en een RTX, Quadro of RX-videokaart nodig

.

Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord in het donker af te lezen.

Veelgestelde vragen over de Samsung NP750XED-KB2NL laptop

De Samsung NP750XED-KB2NL laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de Samsung NP750XED-KB2NL is 15,6 inch.

De Samsung NP750XED-KB2NL laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KB2NL. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Samsung Galaxy Book2 15 NP750XED-KB2NL..