Search
Close this search box.
  1. microsoft
  2. Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/512GB PLATINUM.

Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/512GB PLATINUM.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Microsoft QIX-00004 laptop en ontdek of de Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/512GB PLATINUM. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Microsoft QIX-00004

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

13 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Microsoft QIX-00004 laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/512GB PLATINUM is een veelzijdige 2-in-1 laptop en tablet. Met de krachtige Intel Core i7 Evo processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen, bewerk je grote foto- en videobestanden in Adobe programma's zonder vastlopers. De Intel Iris Xe Graphics videokaart helpt je bij het snel renderen van beelden. De Surface Pro 9 heeft een 3:2 schermverhouding, waardoor er meer tekst op het scherm past en het fijner lezen en schrijven is. Daarnaast heb je 2 usb C poorten met zowel usb 4.0 als Thunderbolt 4 ondersteuning, waarmee je eenvoudig een docking station en monitor aan de Surface koppelt. Het apparaat is uitgerust met Windows 10 Home en is voorzien van een vingerafdruksensor voor extra beveiliging. Let op: de Type Cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht. De Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/512GB PLATINUM is ideaal voor internetten, mailen en tekstverwerken. Ook voor films en series kijken is het een prima toestel. Wil je foto's of video's bewerken, dan kun je prima terecht bij dit apparaat. 3D ontwerpen maken en renderen is helaas niet mogelijk met deze laptop. Ook gamen is er niet bij, hiervoor heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig.

Pluspunten

Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover

.

Met een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties. Een Intel EVO processor zit in laptops die aan hoge eisen voldoen, zodat je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is. Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover. Met een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties. Een Intel EVO processor zit in laptops die aan hoge eisen voldoen, zodat je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is.

Minpunten

Om 3D projecten te ontwerpen heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Een Type Cover toetsenbord en touchpen worden standaard niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Microsoft QIX-00004 laptop

De Microsoft QIX-00004 laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de Microsoft QIX-00004 is 13 inch.

De Microsoft QIX-00004 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Usb-C.

Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/512GB PLATINUM. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/512GB PLATINUM..