Search
Close this search box.
  1. microsoft
  2. Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM.

Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Microsoft QKI-00004 laptop en ontdek of de Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Microsoft QKI-00004

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

13 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Microsoft QKI-00004 laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM is een perfecte combinatie van een krachtige laptop en praktisch tablet. Met een Intel Core i7 Evo processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen verwerk je zelfs de zwaarste foto- en videobestanden zonder problemen. De Intel Iris Xe Graphics videokaart zorgt ervoor dat je beelden snel gerenderd worden. Hierna kun je de bestanden opslaan op de 1 terabyte SSD. Met twee usb C poorten met usb 4.0 en Thunderbolt 4 ondersteuning, kun je eenvoudig een docking station en monitor aan de Surface koppelen. Met een 3:2 schermverhouding is het lezen en schrijven van tekst een eenvoudige taak. Voor het bewerken van foto's, films en series kijken, en het verwerken van tekst is de Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM geschikt. Voor het maken van 3D ontwerpen en het renderen van beelden is een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart aan te raden. Als je wilt gamen is minimaal een GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart nodig. Let op: de Type Cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht.

Pluspunten

Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover. Een Intel EVO processor zit in laptops die hoge prestaties leveren en energiezuinig zijn. Met een 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hoge prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Een Type Cover toetsenbord en touchpen worden standaard niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Microsoft QKI-00004 laptop

De Microsoft QKI-00004 laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de Microsoft QKI-00004 is 13 inch.

De Microsoft QKI-00004 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Usb-C.

Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Microsoft Surface Pro 9 i7/16GB/1TB PLATINUM..