Search
Close this search box.
  1. microsoft
  2. Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire.

Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Microsoft QEZ-00038 laptop en ontdek of de Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Microsoft QEZ-00038

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

13 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Microsoft QEZ-00038 laptop

De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire is een krachtige laptop en tablet in één en de perfecte oplossing voor zakelijk gebruik. Je bent voorzien van een Intel Core i5 Evo processor en 8 gigabyte DDR5 werkgeheugen, wat resulteert in een snelle en energiezuinige prestatie. Je kan foto’s bewerken in Adobe Photoshop zonder vastlopers, waarna je beelden met de Intel Iris Xe Graphics videokaart snel kunt renderen. Met een 3:2 schermverhouding past er veel tekst op de Surface Pro 9, wat fijn leest en schrijft. Er zijn 2 usb C poorten met zowel usb 4.0 als Thunderbolt 4 ondersteuning, waarmee je eenvoudig een docking station en monitor aan de Surface koppelt. Hiermee is de Surface Pro 9 ideaal als je grafische projecten wilt bewerken onderweg. Let op: een Type Cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht. De Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire is de ideale laptop voor zakelijk gebruik. Met zijn krachtige processor, werkgeheugen en videokaart, kan je foto’s bewerken en beelden renderen zonder problemen. De 2 usb C poorten met usb 4.0 en Thunderbolt 4 ondersteuning maken het mogelijk om een docking station en monitor aan te sluiten. Ook heeft de Surface Pro 9 een 3:2 schermverhouding, waardoor je veel tekst op het scherm kunt weergeven. Let op: een Type Cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht.

Pluspunten

Je gebruikt de Surface Pro 9 als laptop én tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover. Een Intel EVO processor zit in laptops die aan hoge eisen voldoen, zodat je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is. Met een 12e generatie Intel Core i5 processor en 8 gigabyte DDR5 werkgeheugen behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties.

Minpunten

Bewerk je video's? Dan is het aan te raden om een laptop te kiezen met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

.

De standaard levering bevat geen Type Cover toetsenbord en touchpen.

Veelgestelde vragen over de Microsoft QEZ-00038 laptop

De Microsoft QEZ-00038 laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de Microsoft QEZ-00038 is 13 inch.

De Microsoft QEZ-00038 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Usb-C.

Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Microsoft Surface Pro 9 i5/8GB/256GB Sapphire..