Search
Close this search box.
  1. microsoft
  2. Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB.

Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Microsoft 8V6-00003 laptop en ontdek of de Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Microsoft 8V6-00003

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Pentium Gold

Schermdiagonaal

10,5 inch

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

4 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics 615

Type usb-aansluiting(en)

Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg

Omschrijving van de Microsoft 8V6-00003 laptop

De Microsoft Surface Go 3 - 4 GB - 64 GB is de perfecte laptop-tablet combinatie voor iedereen die op zoek is naar een draagbaar apparaat voor dagelijkse taken. De laptop weegt slechts iets meer dan een halve kilogram en is daardoor gemakkelijk mee te nemen in een tas. Of je nu je mail wil checken, een Netflix serie wil kijken of verslagen wil typen, de Surface Go 3 heeft alles in zich om jouw taak uit te voeren. Met de Surface Type Cover (los verkrijgbaar) kun je de laptop makkelijk in een tablet veranderen. De handige standaard aan de achterkant van de laptop maakt het ook mogelijk om de Surface Pen gemakkelijk aan te sluiten. Met een batterijduur van zo'n 11 uur hoeft je ook niet bang te zijn dat de laptop halverwege de dag al leeg is. Windows 11 in S modus staat standaard geïnstalleerd, maar met de Windows Store kun je dit eenvoudig uitschakelen als je liever de volledige versie van Windows 11 draait.

Pluspunten

Op het touchscreen veeg je met je vinger door je apps en pas je snel aanpassingen toe op een notitie of e-mail

.

Met Windows 11 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen. Log in op basis van gezichtsherkenning met de infraroodcamera en Windows Hello.

Minpunten

Met een Intel Pentium Gold processor gaat multitasken traag, dus als je meer wilt dan alleen internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minstens een i5 processor

.

Een scherm van 10,5 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar bij het bewerken van foto's of het kijken van films is een kleiner scherm minder geschikt.

Veelgestelde vragen over de Microsoft 8V6-00003 laptop

De Microsoft 8V6-00003 laptop heeft een Intel Pentium Gold processor.

Het schermdiagonaal van de Microsoft 8V6-00003 is 10,5 inch.

De Microsoft 8V6-00003 laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Usb-C.

Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Microsoft Surface Go 3 - Intel Pentium Gold - 4 GB - 64 GB..