Search
Close this search box.
  1. lenovo
  2. Lenovo Thinkpad T14 G3 - 21AH00BUMH.

Lenovo Thinkpad T14 G3 - 21AH00BUMH.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Lenovo 21AH00BUMH laptop en ontdek of de Lenovo Thinkpad T14 G3 - 21AH00BUMH. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Lenovo 21AH00BUMH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Lenovo 21AH00BUMH laptop

Met de Lenovo Thinkpad T14 G3 - 21AH00BUMH laptop heb je een krachtige partner voor zakelijk gebruik in huis. De 12e generatie Intel Core i5 processor en het 8 gigabyte DDR4 werkgeheugen zorgen ervoor dat je gemakkelijk foto's bewerkt en lichte software zoals Microsoft Office gebruikt. Daarnaast is deze laptop tot 2 terabyte opslag met een M.2 SSD en tot 40 gigabyte DDR4 werkgeheugen te upgraden. Als je per ongeluk een drankje over het toetsenbord morst hoef je je geen zorgen te maken, want de laptop heeft een militaire test doorstaan. Ook het verlichte toetsenbord in het donker is handig, zodat je minder snel fouten maakt tijdens het typen. Na een online vergadering sluit je gemakkelijk het klepje voor de webcam. Met Windows 10 Pro op deze laptop ben je goed beschermd tegen buitenstaanders. Je logt gemakkelijk in met gezichtsherkenning of de vingerafdrukscanner. Om deze reden is de Lenovo Thinkpad T14 G3 - 21AH00BUMH een goede partner voor het versturen van e-mails, het gebruik van Office programma's en managementsystemen, videobellen voor vergaderingen of het maken van ontwerpen.

Pluspunten

Met een Intel Core i5-processor en 8 GB werkgeheugen kun je foto's bewerken. Op Windows 10 Pro worden je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein. Deze laptop weegt slechts 1,48 kilogram, waardoor je hem gemakkelijker mee kunt nemen dan andere laptops.

Minpunten

Door de beperkte opslagcapaciteit van de 256 gigabyte SSD, moet je sneller op zoek naar extra opslagruimte voor grote hoeveelheden bestanden

.

Als je video's bewerkt, kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 21AH00BUMH laptop

De Lenovo 21AH00BUMH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de Lenovo 21AH00BUMH is 14 inch.

De Lenovo 21AH00BUMH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Lenovo Thinkpad T14 G3 - 21AH00BUMH. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Lenovo Thinkpad T14 G3 - 21AH00BUMH..