Search
Close this search box.
  1. lenovo
  2. Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP - 21DJ00DEMH.

Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP - 21DJ00DEMH.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Lenovo 21DJ00DEMH laptop en ontdek of de Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP - 21DJ00DEMH. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Lenovo 21DJ00DEMH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Lenovo 21DJ00DEMH laptop

Met de Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP - 21DJ00DEMH kun je foto's bewerken met Adobe Photoshop, dankzij de krachtige 12e generatie Intel Core i5 processor en 8 gigabyte DDR4 werkgeheugen. De opslagcapaciteit is eenvoudig te upgraden tot 1 terabyte met een extra M.2 SSD en het DDR4 werkgeheugen tot 40 gigabyte. Met Windows 11 Pro is je laptop nog beter beveiligd, en je kunt inloggen met de vingerafdrukscanner. Het klepje voor de webcam maakt videobellen een stuk gemakkelijker. De laptop is getest op militaire standaard, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken als je een drankje over het toetsenbord morst. Het beeldscherm met ingebouwd blauw licht filter voorkomt vermoeide ogen en slaapproblemen, waardoor je comfortabel kunt werken tot in de late uurtjes. Onze specialist beveelt deze laptop aan voor: e-mails versturen, Office programma's en werken met managementsystemen, videobellen voor digitale vergaderingen en andere meetings, en het maken van ontwerpen met programma's als Adobe Photoshop. Met de Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP - 21DJ00DEMH heb je een perfecte laptop voor al je digitale behoeften.

Pluspunten

Met de Intel Core i5-processor en het 8-gigabyte werkgeheugen bewerk je foto's.Op Windows 11 Pro is je bestandenbeveiliging verhoogd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.Je kunt deze laptop gemakkelijk uitbreiden met extra opslag en DDR4 werkgeheugen waardoor hij toekomstbestendig is.

Minpunten

Voor het bewerken van grote fotobestanden en het multitasken tussen programma's, adviseren we minimaal 16 gigabyte werkgeheugen

.

Met de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je sneller op zoek gaan naar extra opslagruimte voor grote hoeveelheden bestanden.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 21DJ00DEMH laptop

De Lenovo 21DJ00DEMH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de Lenovo 21DJ00DEMH is 15,6 inch.

De Lenovo 21DJ00DEMH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP - 21DJ00DEMH. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Lenovo ThinkBook 15 G4 IAP - 21DJ00DEMH..