Search
Close this search box.
  1. lenovo
  2. Lenovo ThinkBook 14 G4 IAP - 21DH00BKMH.

Lenovo ThinkBook 14 G4 IAP - 21DH00BKMH.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Lenovo 21DH00BKMH laptop en ontdek of de Lenovo ThinkBook 14 G4 IAP - 21DH00BKMH. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Lenovo 21DH00BKMH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de Lenovo 21DH00BKMH laptop

De Lenovo ThinkBook 14 G4 IAP - 21DH00BKMH is een zakelijke laptop met een 14 inch scherm. Met de 12e generatie Intel Core i5 processor en 8 gigabyte DDR4 werkgeheugen is dit een krachtige laptop. De opslag is gemakkelijk uit te breiden tot 1 terabyte met een M.2 SSD en het werkgeheugen kan worden uitgebreid tot 40 gigabyte DDR4. Windows 11 Pro zorgt dat je bestanden worden versleuteld en je kunt gemakkelijk inloggen met je vingerafdrukscanner. Er zitten veel handige opties op deze laptop. Je kunt de camera afsluiten als je klaar bent met werken en de handige toetsenbordverlichting helpt je bij het werken in het donker. Het beeldscherm met ingebouwd blauw licht filter beperkt vermoeide ogen en slaapproblemen. De aluminium behuizing is militair getest en kan tegen een stootje. De Lenovo ThinkBook 14 G4 IAP is de perfecte laptop voor verschillende taken. Je kunt er e-mails versturen, Office programma's gebruiken, werken met managementsystemen of videobellen voor vergaderingen. Ook voor het maken van ontwerpen met programma's als Adobe Photoshop is deze laptop geschikt.

Pluspunten

Met de Intel Core i5-processor en het 8 gigabyte werkgeheugen kun je foto's bewerken. Deze laptop weegt slechts 1,4 kilogram, waardoor het makkelijker te vervoeren is dan andere laptops. Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je snel op zoek gaan naar extra opslagruimte voor grote hoeveelheden bestanden

.

Als je video's bewerkt, kies dan voor een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 21DH00BKMH laptop

De Lenovo 21DH00BKMH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de Lenovo 21DH00BKMH is 14 inch.

De Lenovo 21DH00BKMH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Lenovo ThinkBook 14 G4 IAP - 21DH00BKMH. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Lenovo ThinkBook 14 G4 IAP - 21DH00BKMH..