Search
Close this search box.
  1. lenovo
  2. Lenovo IdeaPad 5 15ABA7 82SG00A2MH.

Lenovo IdeaPad 5 15ABA7 82SG00A2MH.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Lenovo 82SG00A2MH laptop en ontdek of de Lenovo IdeaPad 5 15ABA7 82SG00A2MH. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Lenovo 82SG00A2MH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 5

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie

Omschrijving van de Lenovo 82SG00A2MH laptop

De Lenovo IdeaPad 5 15ABA7 82SG00A2MH is een 15 inch laptop ideaal voor dagelijks gebruik en fotobewerking. Met de 5000 serie AMD Ryzen 5 processor en het 8 gigabyte DDR4 werkgeheugen kun je zonder haperingen in programma's als Photoshop en Office werken. De 512 gigabyte SSD schijf biedt voldoende ruimte voor al je bestanden. Daarnaast is de laptop gemaakt van stevig aluminium en heeft hij een militaire test doorstaan, waardoor hij bestand is tegen een stootje. Met de Dolby Audio speakers klinken je favoriete nummers nog beter. Bovendien heeft hij een webcamklepje voor extra privacy tijdens online lessen of videovergaderingen. In het donker vind je met het verlichte toetsenbord ook de juiste toetsen. Deze laptop is geschikt voor internetten, mailen & tekstverwerken, films & series kijken en foto's bewerken. Video's bewerken is ongeschikt, minimaal een i7/Ryzen 7 processor is hiervoor nodig. De Lenovo IdeaPad 5 15ABA7 82SG00A2MH biedt dus alles wat je nodig hebt voor het effectief en comfortabel uitoefenen van dagelijkse taken. Het stevige aluminium maakt hem duurzaam en met de webcamklep heb je de privacy die je nodig hebt. Daarnaast is het verlichte toetsenbord ideaal voor het werken in het donker en de Dolby Audio speakers zorgen voor een optimaal geluid. Kortom, deze laptop is een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik.

Pluspunten

Met een AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je foto's bewerken. Schuif het klepje voor de webcam dicht als je deze niet gebruikt, zo maak je je geen zorgen over jouw privacy. Deze laptop is door een militaire test gegaan, je maakt je dus geen zorgen als je een drankje over het toetsenbord morst.

Minpunten

Voor het bewerken van grote fotobestanden en het multitasken tussen programma's, raden we minimaal 16 gigabyte werkgeheugen aan. = Voor het bewerken van grote fotobestanden en het multitasken tussen programma's raden wij minimaal 16 gigabyte werkgeheugen aan. Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je geen internetkabel aansluit voor bedraad internet. = Deze laptop heeft geen ethernetpoort, waardoor je geen internetkabel kunt aansluiten voor een bedraad internet.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 82SG00A2MH laptop

De Lenovo 82SG00A2MH laptop heeft een AMD Ryzen 5 processor.

Het schermdiagonaal van de Lenovo 82SG00A2MH is 15,6 inch.

De Lenovo 82SG00A2MH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Lenovo IdeaPad 5 15ABA7 82SG00A2MH. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Lenovo IdeaPad 5 15ABA7 82SG00A2MH..