Search
Close this search box.
  1. lenovo
  2. Lenovo IdeaPad 5 14ABA7 82SE00AUMH.

Lenovo IdeaPad 5 14ABA7 82SE00AUMH.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Lenovo 82SE00AUMH laptop en ontdek of de Lenovo IdeaPad 5 14ABA7 82SE00AUMH. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Lenovo 82SE00AUMH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 5

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie

Omschrijving van de Lenovo 82SE00AUMH laptop

De Lenovo IdeaPad 5 14ABA7 82SE00AUMH is een handzame laptop met een schermformaat van 14 inch. Dankzij de 5000 serie AMD Ryzen 5 processor en het 8 gigabyte DDR4 werkgeheugen kun je foto's bewerken in Photoshop en verslagen schrijven in Office programma's. Met een gewicht van 1,3 kilogram is deze laptop makkelijk mee te nemen en door het verlichte toetsenbord kun je ook in het donker nog foutloos werken. De stevige aluminium behuizing en de militaire test waar deze laptop doorheen is gegaan, maken de IdeaPad 5 bestand tegen een stootje. Verder wordt je geluidservaring verbeterd door de Dolby Audio speakers. Wil je geen beelden van jezelf laten uitstralen als je klaar bent met een online les of videovergadering? Dan schuif je het klepje van de webcam gewoon dicht. Deze laptop is ideaal voor internetten, mailen en tekstverwerken en het kijken van films en series. Wil je echter video’s bewerken, 3D ontwerpen maken of gamen? Dan raden we je aan om op zoek te gaan naar een laptop met minimaal een i7/Ryzen 7 processor, een RTX/RX/Quadro videokaart en bij gamen minimaal een GTX 1650.

Pluspunten

Met een AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je foto's bewerken. Met een gewicht van slechts 1,3 kilogram is deze laptop gemakkelijker mee te nemen dan andere laptops. Deze laptop heeft een militaire test doorstaan, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je een drankje over het toetsenbord morst.

Minpunten

Voor het bewerken van grote fotobestanden en het multitasken tussen programma's, raden wij aan minimaal 16 gigabyte werkgeheugen

.

Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je snel op zoek gaan naar extra ruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 82SE00AUMH laptop

De Lenovo 82SE00AUMH laptop heeft een AMD Ryzen 5 processor.

Het schermdiagonaal van de Lenovo 82SE00AUMH is 14 inch.

De Lenovo 82SE00AUMH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Lenovo IdeaPad 5 14ABA7 82SE00AUMH. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Lenovo IdeaPad 5 14ABA7 82SE00AUMH..