Search
Close this search box.
  1. lenovo
  2. Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H801VCMH.

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H801VCMH.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Lenovo 82H801VCMH laptop en ontdek of de Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H801VCMH. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Lenovo 82H801VCMH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i3

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie

Omschrijving van de Lenovo 82H801VCMH laptop

De Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H801VCMH is de perfecte laptop voor het dagelijkse gebruik zoals het bewerken van verslagen, het bekijken van films en het bijwerken van je inbox. Dankzij het 8 gigabyte werkgeheugen kun je meerdere tabbladen en programma's tegelijkertijd openen zonder dat de laptop hapert. Met het 15 inch scherm heb je geen last van reflecties, zelfs met fel zonlicht is het beeldscherm goed afleesbaar. Je kunt Windows 11 in S-modus gebruiken om applicaties veilig en virusvrij te installeren uit de Windows Store. Verder is er ook een schuifje bij de camera waarmee je je privacy kunt beschermen. Deze laptop is geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken en het kijken van films en series. Foto's en video's bewerken is mogelijk, maar wordt met een i5 processor sneller.

Pluspunten

Op Windows 11 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen.Op Windows 11 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen. Schuif het klepje voor de webcam als je hem niet gebruikt, zo maak je je geen zorgen over jouw privacy.Schuif het klepje voor de webcam als je hem niet gebruikt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy. Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti reflecterende beeldscherm.Met het anti-reflecterende beeldscherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken.

Minpunten

Met een Intel Core i3 processor gaat multitasken traag, als je meer wilt dan internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor

.

Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het lastig is om het toetsenbord in het donker af te lezen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 82H801VCMH laptop

De Lenovo 82H801VCMH laptop heeft een Intel Core i3 processor.

Het schermdiagonaal van de Lenovo 82H801VCMH is 15,6 inch.

De Lenovo 82H801VCMH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H801VCMH. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 82H801VCMH..