Search
Close this search box.
  1. lenovo
  2. Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH.

Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH.

4.5/5

Lees bij ons alles over de Lenovo 82KT00BJMH laptop en ontdek of de Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de Lenovo 82KT00BJMH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 3

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie

Omschrijving van de Lenovo 82KT00BJMH laptop

De Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH is een laptop die perfect is voor het versturen van e-mails, het schrijven van verslagen en het surfen op het internet. Het full hd beeldscherm biedt je een scherpe weergave van films en series in hoge resolutie. Ook als je op een zonnige dag buiten wilt werken, is deze laptop ideaal. Dankzij het ontspiegelde scherm heb je geen last van vervelende reflecties. Met het privacy klepje voor de camera voorkom je dat ongewenste pottenkijkers meekijken. Deze laptop draait op Windows 10 in S modus, wat betekent dat deze beter beschermd is tegen virussen. Wil je toch gebruikmaken van de volledige Windows ervaring? Schakel S modus dan uit via de instellingen. De processor is een Ryzen 5, wat betekent dat deze laptop geschikt is voor het bewerken van foto's. Video's bewerken is echter niet aan te raden, hier heb je minimaal een i7 processor voor nodig.

Pluspunten

Op Windows 10 in S-modus kun je applicaties uit de Microsoft Store installeren, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen. Deze laptop weegt slechts 1,41 kilogram, waardoor je hem gemakkelijker meeneemt dan andere laptops. Schakel de webcam en microfoon met behulp van de privacy switch uit op hardwareniveau, zodat niemand ongewenst meekijkt.

Minpunten

Met een AMD Ryzen 3 processor gaat multitasken traag, als je meer wil doen dan internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor

.

Een 14 inch beeldscherm is vrij klein, dus als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is een groter scherm aanbevolen. Met een AMD Ryzen 3 processor gaat multitasken traag, dus als je meer wil doen dan internetten en tekstverwerken, kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor

.

Een 14 inch beeldscherm is vrij klein, dus als je jouw laptop vaak op dezelfde plek gebruikt, is het aanbevolen om voor een groter scherm te kiezen.

Veelgestelde vragen over de Lenovo 82KT00BJMH laptop

De Lenovo 82KT00BJMH laptop heeft een AMD Ryzen 3 processor.

Het schermdiagonaal van de Lenovo 82KT00BJMH is 14 inch.

De Lenovo 82KT00BJMH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor Lenovo IdeaPad 3 14ALC6 82KT00BJMH..