Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP ZBook Studio 16 G9 - 62U48EA.

HP ZBook Studio 16 G9 - 62U48EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 62U48EA#ABH laptop en ontdek of de HP ZBook Studio 16 G9 - 62U48EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 62U48EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

16 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

NVIDIA RTX A1000

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 62U48EA#ABH laptop

De HP ZBook Studio 16 G9 - 62U48EA is een krachtige laptop die perfect is voor zakelijke klussen zoals videobewerking. Door HP Wolf Pro Security heb je de zekerheid dat je gegevens en je laptop beschermd worden tegen virussen en phishing aanvallen. Bovendien is Windows 10 Pro aan boord, waardoor je op afstand verbinding kunt maken met systemen op kantoor. Met de vingerafdrukscanner en infraroodcamera log je veilig en snel in. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 GB DDR5 werkgeheugen is deze ZBook geschikt voor het bewerken van foto's en video's. De NVIDIA RTX A1000 videokaart zorgt voor een snelle rendering van je bestanden. Wat deze ZBook uniek maakt is het 16 inch beeldscherm dat in een 15 inch behuizing is gemonteerd. Zo heb je meer schermruimte zonder dat je laptop groter en zwaarder wordt. Ook is de laptop morsbestendig en gemaakt met een lage halogeen gehalte, waardoor deze HP een duurzame keuze is.

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf

.

Met behulp van de snelle processor en videokaart bewerk je video's en industriële ontwerpen in software zoals Premiere Pro en AutoCAD

.

Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Voor game design en 3D animatie in zware 3D software is een minimaal i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen schuifje voor de webcam, waardoor je de camera niet afschermen na het videobellen.

Veelgestelde vragen over de HP 62U48EA#ABH laptop

De HP 62U48EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 62U48EA#ABH is 16 inch.

De HP 62U48EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP ZBook Studio 16 G9 - 62U48EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP ZBook Studio 16 G9 - 62U48EA..