Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA.

HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 62U44EA#ABH laptop en ontdek of de HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 62U44EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

16 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

32 GB

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 3070

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 62U44EA#ABH laptop

Met de HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA heb je een krachtige zakelijke laptop in handen, die optimaal geschikt is voor videobewerking en industrieel ontwerpen. De privacy van jouw gegevens is gewaarborgd met een eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security. Deze beveiligingssoftware beschermt je laptop en gegevens tegen virussen en phishing aanvallen. Met Windows 10 Pro maak je op afstand verbinding met systemen op kantoor en kan je bestanden beter beveiligd worden. Inloggen gaat veilig en snel met de vingerafdrukscanner of infraroodcamera. De krachtige 12e generatie Intel Core i7 processor en het 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen staan garant voor het bewerken van foto's en video's met gemak. Ook renderen je video's snel door de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti videokaart. Je hebt meer schermruimte dan een 15 inch model zonder dat de laptop veel groter en zwaarder is. Hij heeft namelijk een 16 inch beeldscherm in een 15 inch behuizing. Morsen over het toetsenbord? Geen zorgen, de laptop is morsbestendig. Daarnaast zorgt het lage halogeen gehalte in het materiaal voor een extra gezonde en duurzame laptop.

Pluspunten

Met de licensing van een jaar van HP Wolf Pro Security, blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Je maakt video's en industriële ontwerpen met software zoals Premiere Pro en AutoCAD zo snel mogelijk met de processor en videokaart. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je in via Remote Desktop op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Voor game design en 3D animatie in zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen webcam schuifje, waardoor je de camera niet kunt afschermen na het videobellen.

Veelgestelde vragen over de HP 62U44EA#ABH laptop

De HP 62U44EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 62U44EA#ABH is 16 inch.

De HP 62U44EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP ZBook Studio 16 G9 - 62U44EA..