Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA.

HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6B8B2EA#ABH laptop en ontdek of de HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6B8B2EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

32 GB

Videokaart chipset

NVIDIA RTX A1000

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 6B8B2EA#ABH laptop

De HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA is een krachtige 15 inch zakelijke laptop die is ontworpen voor grafische bewerking, industrieel ontwerpen en andere intensieve taken. De laptop is voorzien van een eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security, waarmee je je bestanden beter beveiligt en je gegevens beschermt tegen virussen en phishing aanvallen. Bij deze laptop wordt ook Windows 10 Pro geleverd, waarmee je op afstand verbinding kunt maken met systemen op kantoor. Je kunt inloggen via de vingerafdrukscanner of infraroodcamera voor een snelle en veilige toegang. Voor het werken met grafische bestanden en video's is de HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA uitgerust met een 12e generatie Intel Core i7 processor, 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen en een NVIDIA RTX A1000 videokaart. Dit zorgt voor een vloeiende prestatie bij het bewerken van foto's en video's, maar ook bij het werken met 2D en 3D objecten in AutoCAD. Bovendien is de laptop morsbestendig en gemaakt van materiaal met een lage halogeengehalte, waardoor je lange tijd kunt genieten van deze laptop. Deze laptop is geschikt voor e-mails, Office programma's, werken met managementsystemen, videobellen en andere taken.

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met de HP Wolf Pro Security licentie van één jaar blijft je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere externe aanvallen. Je bewerkt video's en industriële ontwerpen in software als Premiere Pro en AutoCAD door de snelle processor en videokaart. Je maakt video's en industriële ontwerpen met software zoals Premiere Pro en AutoCAD, dankzij de snelle processor en videokaart. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd, en je kunt je aanmelden bij een andere computer binnen je domein via Remote Desktop.

Minpunten

Voor game design en 3D animatie met zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Als je grote hoeveelheden bestanden opslaat, raakt de 512 gigabyte SSD relatief snel vol en zul je op zoek moeten gaan naar extra opslagruimte.

Veelgestelde vragen over de HP 6B8B2EA#ABH laptop

De HP 6B8B2EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6B8B2EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 6B8B2EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP ZBook Power G9 - 6B8B2EA..