Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA.

HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6B8D7EA#ABH laptop en ontdek of de HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6B8D7EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

16 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

NVIDIA Quadro T500

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 6B8D7EA#ABH laptop

De HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA is een ideaal model voor zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar een laptop die ook geschikt is voor videobewerking en industrieel ontwerpen. Het lage halogeengehalte in de laptop maakt deze HP een duurzamere keuze. Daarnaast is er voor de behuizing en verpakking van de laptop gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Door het compacte formaat en het lage gewicht van 1,47kg neem je de laptop gemakkelijk mee. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen bewerk je foto's en video's in uitgebreide programma's zoals Premiere Pro. Daarnaast heeft de laptop een NVIDIA Quadro T500 videokaart, waardoor je ook 2D en 3D objecten kunt bewerken. De privacy van de gebruiker is hier ook goed geregeld, met de vingerafdrukscanner en een webcam met schuifje. Windows 10 Pro biedt ook veel extra beveiliging en je kunt makkelijk op afstand verbinding maken met systemen op kantoor. Ook handig is dat de laptop morsbestendig is. Onze specialist beveelt deze laptop aan voor het versturen van e-mails, maar ook voor het bewerken van foto's en video's.

Pluspunten

Deze Probook is een duurzame keuze door de speakerbehuizing en verpakking die gemaakt zijn van gerecycled materiaal en het lage halogeengehalte in de laptop

.

Met de snelle processor en videokaart kan je video's en industriële ontwerpen bewerken met software zoals Premiere Pro en AutoCAD

.

Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kan je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Voor game design en 3D animatie met zwaardere 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.

Veelgestelde vragen over de HP 6B8D7EA#ABH laptop

De HP 6B8D7EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6B8D7EA#ABH is 16 inch.

De HP 6B8D7EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP ZBook Firefly 16 G9 - 6B8D7EA..