Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Spectre x360 14-ef0977nd.

HP Spectre x360 14-ef0977nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6R1H1EA#ABH laptop en ontdek of de HP Spectre x360 14-ef0977nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6R1H1EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

13,5 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 6R1H1EA#ABH laptop

De HP Spectre x360 14-ef0977nd is een 2-in-1 laptop met een 13 inch beeldscherm. Met deze laptop bewerk je videobestanden met hoge prestaties en ben je toekomstbestendig met de 12e generatie Intel Core i7 processor. Hij is hierbij ook energiezuinig en snel, dankzij het Intel Evo label. Bij de productie van de laptop is gerecycled materiaal gebruikt, waardoor hij duurzaam is. Het 3K beeldscherm is twee keer zo scherp als een full HD scherm en is beschermd tegen krassen door het Corning Gorilla Glass. De Intel Iris Xe Graphics shared videokaart zorgt voor een snel renderen van je foto's en video's. En door het gewicht van 1,36 kilogram neem je deze laptop gemakkelijk mee. Inloggen doe je veilig en snel via de vingerafdrukscanner en met het webcam schuifje scherm je na het videobellen gemakkelijk af. De HP Spectre x360 14-ef0977nd is een krachtige laptop die je gemakkelijk meeneemt. Hij is dus ideaal voor videobewerking onderweg. De HP Spectre x360 14-ef0977nd is ook een laptop met een lange batterijduur. Je kunt de laptop tot wel 18 uur gebruiken zonder op te laden, waardoor je langer kunt werken. Ook de prestaties blijven langer stabiel door de thermische technologie die de temperatuur van de laptop regelt. De laptop heeft een dun en licht ontwerp, waardoor je hem gemakkelijk in je tas meeneemt. Het geavanceerde toetsenbord heeft een gladde afwerking en de trackpad is groot genoeg voor comfortabel gebruik. Ook heeft de laptop een USB-C poort waarmee je bijvoorbeeld een externe monitor aansluit en een usb-a poort voor het aansluiten van oudere apparaten. Kortom, de HP Spectre x360 14-ef0977nd is een krachtige, duurzame laptop met veel mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een laptop voor videobewerking en gebruik onderweg.

Pluspunten

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet

.

- Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als een tablet

.

Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is

.

- Deze laptop heeft het Intel Evo-label, waardoor je zeker weet dat de laptop snel en energiezuinig is

.

Het 3K beeldscherm zorgt voor een meer dan 2 keer zo scherp beeld als een full hd scherm

.

- Het 3K-beeldscherm zorgt voor een meer dan twee keer zo scherp beeld als een full HD-scherm.

Minpunten

Om 3D-projecten te ontwerpen heb je een Intel Core i9- of AMD Ryzen 9-processor en een RTX-, Quadro- of RX-videokaart nodig

.

Een 13-inch scherm is vrij klein, dus als je je laptop vaak op dezelfde plaats gebruikt, wordt een groter scherm aanbevolen.

Veelgestelde vragen over de HP 6R1H1EA#ABH laptop

De HP 6R1H1EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6R1H1EA#ABH is 13,5 inch.

De HP 6R1H1EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Spectre x360 14-ef0977nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Spectre x360 14-ef0977nd..