Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA.

HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 5N4S1EA laptop en ontdek of de HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 5N4S1EA

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 7

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 5N4S1EA laptop

De HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA is een krachtige 15 inch laptop die speciaal ontworpen is voor zakelijke doeleinden. Met de AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen is hij geschikt voor het bewerken van foto's en video's in programma's als Photoshop en Premiere Pro. Daarnaast biedt hij meer privacy en beveiliging door de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security, waarmee je laptop en gegevens beschermd worden tegen virussen en phishing aanvallen. Je kunt ook met Windows 10 Pro op afstand verbinding maken met de systemen op kantoor. Inloggen doe je veilig via de infraroodcamera, die je ook afschermt met het webcam schuifje. Het anti-reflecterende beeldscherm heeft een helderheid van 400 nits, waardoor je het scherm ook in lichte ruimtes duidelijk ziet. Deze laptop is ook morsbestendig, waardoor hij minder snel beschadigd raakt. Bovendien is deze laptop duurzaam, doordat er bij de productie minder schadelijke halogeenstoffen zijn gebruikt. Onze specialisten staan je graag te woord met meer informatie.

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met een AMD Ryzen 7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto's en video's en multitask je tussen zware programma's. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig. Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het toetsenbord moeilijk af te lezen is in het donker.

Veelgestelde vragen over de HP 5N4S1EA laptop

De HP 5N4S1EA laptop heeft een AMD Ryzen 7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 5N4S1EA is 15,6 inch.

De HP 5N4S1EA laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP ProBook 455 G9 - 5N4S1EA..