Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Probook 450 G9 - 6A140EA.

HP Probook 450 G9 - 6A140EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6A140EA#ABH laptop en ontdek of de HP Probook 450 G9 - 6A140EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6A140EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 6A140EA#ABH laptop

De HP Probook 450 G9 - 6A140EA is een krachtige 15 inch zakelijke laptop die perfect is voor het bewerken van foto's. Met deze Probook heb je geen zorgen meer over je online privacy. Je krijgt een eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security, dat je laptop en gegevens beschermt tegen virussen en phishing aanvallen. Daarnaast heeft de laptop Windows 10 Pro waardoor je op afstand verbinding kunt maken met systemen op kantoor, waardoor je bestanden beter beveiligd zijn. Je logt veilig in via de infraroodcamera, die je ook kunt afschermen met het webcam schuifje. Met de toekomstbestendige 12e generatie Intel Core i5 processor en het 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto's in programma's als Photoshop. De Intel Iris Xe Graphics shared videokaart zorgt voor een soepele rendering van je foto's. Bovendien is de laptop morsbestendig door het lage halogeen gehalte in het materiaal. Onze specialist beveelt deze laptop aan voor e-mails versturen, Office programma's en werken met managementsystemen, videobellen voor digitale vergaderingen en andere meetings, en ontwerpen maken met programma's als Photoshop. Daarnaast is de laptop ook uitgerust met een aantal energiebesparende functies waarmee je de batterijduur verlengt. Kortom, met de HP Probook 450 G9 - 6A140EA heb je een laptop die krachtig genoeg is voor fotobewerking, een goede privacybescherming biedt en energiebesparende functies heeft.

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven jouw gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met een 12e generatie Intel Core i5 processor haalt jouw laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties. Op Windows 10 Pro zijn jouw bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan voor een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

.

Gezien de beperkte capaciteit van 256 gigabyte aan SSD-opslag, zal je rap op zoek moeten naar extra ruimte voor al je foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 6A140EA#ABH laptop

De HP 6A140EA#ABH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6A140EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 6A140EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Probook 450 G9 - 6A140EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Probook 450 G9 - 6A140EA..