Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Probook 450 G9 - 6A136EA.

HP Probook 450 G9 - 6A136EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6A136EA laptop en ontdek of de HP Probook 450 G9 - 6A136EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6A136EA

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i3

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 6A136EA laptop

De HP Probook 450 G9 - 6A136EA is een 15 inch laptop met een modern ontwerp, geschikt voor dagelijks gebruik. Deze laptop heeft een krachtige Intel Core i5 processor die je helpt om alle taken moeiteloos uit te voeren. Met deze Probook maak je je geen zorgen over je privacy. Je krijgt namelijk een eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security, dat je laptop en gegevens beschermt tegen virussen en phishing aanvallen. Ook is je systeem met Windows 10 Pro beter beveiligd tegen cyberaanvallen. Bovendien heeft deze laptop een infraroodcamera met gezichtsherkenning voor een veilige login. Met het webcam schuifje kun je de camera na gebruik afschermen. De HP Probook 450 G9 - 6A136EA is gemaakt van duurzaam materiaal met een lager halogeengehalte, waardoor er minder schadelijke stoffen worden uitgestoten bij de productie. Ook is deze laptop morsbestendig, waardoor hij minder snel beschadigd raakt. Met deze laptop blijf je altijd verbonden met kantoor, waardoor je eenvoudig kunt videobellen voor vergaderingen en meetings. Deze laptop is daarom geschikt voor tekstverwerking, e-mailen, internetten, Office programma's en werken met managementsystemen.

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met deze Probook heeft heeft heeft een laag halogeen gehalte, wat de laptop duurzaam in gebruik maakt. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Met een Intel Core i3 processor gaat multitasken traag

.

Wil je meer dan internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor

.

Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD, zul je snel op zoek moeten gaan naar extra opslagruimte voor al je foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 6A136EA laptop

De HP 6A136EA laptop heeft een Intel Core i3 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6A136EA is 15,6 inch.

De HP 6A136EA laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Probook 450 G9 - 6A136EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Probook 450 G9 - 6A136EA..