Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP ProBook 450 G9 - 5Y414EA.

HP ProBook 450 G9 - 5Y414EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 5Y414EA#ABH laptop en ontdek of de HP ProBook 450 G9 - 5Y414EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 5Y414EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 5Y414EA#ABH laptop

Met de HP ProBook 450 G9 - 5Y414EA heb je een laptop die perfect is voor zakelijke doeleinden. De laptop heeft een 15 inch scherm en is voorzien van een 12e generatie Intel Core i7 processor en een 8 gigabyte werkgeheugen waardoor je foto's en video's gemakkelijk bewerkt. De Intel Iris Xe Graphics shared videokaart zorgt ervoor dat je foto's en video's soepel worden gerenderd. De laptop is ook veilig. Je krijgt namelijk een eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security, waardoor je laptop en gegevens perfect beschermd zijn tegen virussen en phishing aanvallen. Ook maak je met Windows 10 Pro op afstand verbinding met de systemen op kantoor en zijn je bestanden beter beveiligd. Het scherm van de ProBook is ook helder en heeft een helderheid van 400 nits. Dit is hoger dan bij de gemiddelde laptop. Hierdoor zie je in lichte ruimtes alles duidelijk op het scherm. Ook is de laptop morsbestendig, dus als je per ongeluk iets over je toetsenbord morst, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Daarnaast is het lage halogeen gehalte in het materiaal van de laptop erg milieuvriendelijk. Met de HP ProBook 450 G9 - 5Y414EA heb je een laptop die perfect is voor zakelijke doeleinden en die jouw veiligheid en privacy garandeert.

Pluspunten

Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met een 12e generatie Intel Core i7 processor behalen je laptop hogere prestaties en is hij beter toekomstbestendig dan met oudere generaties. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je gauw op zoek gaan naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 5Y414EA#ABH laptop

De HP 5Y414EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 5Y414EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 5Y414EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP ProBook 450 G9 - 5Y414EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP ProBook 450 G9 - 5Y414EA..