Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA.

HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 5N4R5EA#ABH laptop en ontdek of de HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 5N4R5EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 7

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 5N4R5EA#ABH laptop

Met de HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA, een zakelijke laptop met een scherm van 14 inch, kun je gemakkelijk foto's bewerken in Photoshop en video's bewerken in Adobe Premiere Pro. De 5000 serie AMD Ryzen 7 processor en het 16 gigabyte DDR4 werkgeheugen zorgen ervoor dat je gemakkelijk documenten kunt bewerken in Microsoft Word. Deze laptop is compact en licht van gewicht. Hij weegt maar 1,38 kilogram en is daarom gemakkelijk mee te nemen. Het materiaal met lage halogeen gehalte geeft de laptop een duurzame kwaliteit. Met behulp van gezichtsherkenning of de vingerafdrukscanner log je veilig en snel in op de laptop. HP Wolf Pro Security stelt je in staat om je bestanden goed te beschermen tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Windows 10 Pro zorgt ervoor dat je op afstand verbinding kunt maken met de systemen op kantoor en dat je bestanden beter beveiligd zijn. De laptop is ook militair getest en morsbestendig. Onze specialisten raden deze laptop aan voor: het versturen van e-mails, het gebruiken van office programma's, het werken met managementsystemen, videobellen voor digitale vergaderingen en andere. De HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA is een ideaal apparaat voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige laptop met veel mogelijkheden.

Pluspunten

Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en je kunt via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein. Deze ProBook heeft een laag halogeengehalte, wat de laptop duurzaam maakt in gebruik. Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere externe aanvallen.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Deze laptop heeft geen toetsenbordverlichting, waardoor het moeilijk is het toetsenbord te lezen in donkere omgevingen.

Veelgestelde vragen over de HP 5N4R5EA#ABH laptop

De HP 5N4R5EA#ABH laptop heeft een AMD Ryzen 7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 5N4R5EA#ABH is 14 inch.

De HP 5N4R5EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP ProBook 445 G9 - 5N4R5EA..