Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Pavilion x360 15-er1950nd.

HP Pavilion x360 15-er1950nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0B3EA#ABH laptop en ontdek of de HP Pavilion x360 15-er1950nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0B3EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de HP 6P0B3EA#ABH laptop

De HP Pavilion x360 15-ek1950 is een multifunctionele laptop die je kunt gebruiken als je foto's wilt bewerken, films wilt kijken of online wilt surfen. Dankzij de krachtige 12e generatie Intel Core i5 processor zorg je dat alles soepel verloopt en multitasken doe je zonder haperingen. Het 15 inch full hd beeldscherm zorgt ervoor dat je films en series, maar ook websites, foto's en tekstverwerking, met veel scherpte en contrast bekijkt. Daarnaast heeft deze HP een krachtig geluid dankzij de speakers van Bang & Olufsen. De behuizing van de laptop is gemaakt van gerecycled aluminium, wat de laptop een duurzame keuze maakt. Als je graag films en series kijkt is deze HP een geschikte keuze. Ook voor foto's bewerken, mailen en tekstverwerken is deze laptop geschikt. Wil je echter video's bewerken, 3D ontwerpen maken of gamen dan kun je beter kiezen voor een laptop met minimaal een i7/Ryzen 7 processor, een RTX/RX/Quadro videokaart en een i9/Ryzen 9 processor respectievelijk een GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart.

Pluspunten

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet

.

-> Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop tegelijkertijd als tablet. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart renderen je foto's sneller dan met andere shared videokaarten

.

-> Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart teken je foto's sneller dan met andere shared videodecoders. Door de Bang & Olufsen speakers klinkt het geluid helderder en zuiverder dan bij 'reguliere' laptop luidsprekers

.

-> Door de Bang & Olufsen luidsprekers is het geluid helderder en frisser dan bij 'normale' laptopluidsprekers.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor

.

Vanwege de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je snel op zoek gaan naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0B3EA#ABH laptop

De HP 6P0B3EA#ABH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0B3EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 6P0B3EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Pavilion x360 15-er1950nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Pavilion x360 15-er1950nd..