Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Pavilion 15-eh1909nd.

HP Pavilion 15-eh1909nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 53H05EA#ABH laptop en ontdek of de HP Pavilion 15-eh1909nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 53H05EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 3

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie

Omschrijving van de HP 53H05EA#ABH laptop

Met de HP Pavilion 15-eh1909nd krijg je een betrouwbare laptop met veel mogelijkheden. Deze laptop werkt op Windows 11 in S modus, waardoor hij beter beschermd is tegen virussen. Wil je echter de volledige Windows ervaring? Schakel dan S modus uit via de instellingen. De laptop is perfect om mee naar buiten te nemen, want het ontspiegelde scherm voorkomt vervelende reflecties. Zo zie je jouw vrienden en familie goed tijdens het videobellen. Ook voor entertainment biedt de HP Pavilion 15-eh1909nd veel mogelijkheden. Geniet van jouw favoriete film of nummer met het rijke geluid van de Bang & Olufsen speakers. Deze laptop is geschikt voor internetten, mailen en tekstverwerken, maar is ongeschikt voor foto-, video- en gamewerkzaamheden. Hiervoor heb je minimaal een i5 processor voor foto's en een i7 processor voor videos, plus een GTX 1050 videokaart voor games nodig. De HP Pavilion 15-eh1909nd is dé laptop voor als je op zoek bent naar een betrouwbare laptop met veel mogelijkheden.

Pluspunten

Op Windows 11 kan je applicaties installeren in S-modus uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen. Met de Bang & Olufsen speakers klinkt het geluid helderder en zuiverder dan bij reguliere laptop luidsprekers. Met het anti reflecterende beeldscherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken.

Minpunten

Met een AMD Ryzen 3-processor gaat multitasken traag

.

Wil je meer dan alleen internetten en tekstverwerken? Kies dan voor een laptop met minimaal een i5 of Ryzen 5 processor

.

Vanwege de beperkte capaciteit van de 256 GB SSD-schijf moet je snel een extra opslagplek zoeken voor al je foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 53H05EA#ABH laptop

De HP 53H05EA#ABH laptop heeft een AMD Ryzen 3 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 53H05EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 53H05EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Pavilion 15-eh1909nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Pavilion 15-eh1909nd..