Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Pavilion 15-eh1908nd.

HP Pavilion 15-eh1908nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 53H04EA#ABH laptop en ontdek of de HP Pavilion 15-eh1908nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 53H04EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 5

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie

Omschrijving van de HP 53H04EA#ABH laptop

De HP Pavilion 15-eh1908nd is een laptop die je kunt gebruiken voor het bewerken van foto's met Adobe Photoshop en andere programma's zoals Word. Deze laptop is uitgerust met een krachtige AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, waardoor je geen vertraging in je werk zult ervaren. Het scherm is ontspiegeld, waardoor je geen last hebt van reflecties. Zo kun je de laptop ook buiten gebruiken, zoals in je tuin of op het balkon. Verder heeft het full hd beeldscherm veel details, waardoor films en series er mooi uitzien. Zit je in een donkere omgeving? Dan heb je de mogelijkheid om de toetsenbordverlichting aan te zetten, zodat je je werk snel kunt vervolgen. Als je de HP Pavilion 15-eh1908nd wilt gebruiken om te internetten, mailen of tekstverwerken, dan is deze laptop geschikt. Ook voor het kijken van films en series is de laptop geschikt. Met deze laptop kun je foto's bewerken met Adobe Photoshop. Video's bewerken kan ook, maar gaat sneller als je een processor met een i7 hebt. Wil je gamen op deze laptop? Dan is dat ongeschikt, want je hebt minimaal een GTX 1050 videokaart nodig.

Pluspunten

Dankzij de AMD Ryzen 5 processor en het 16 gigabyte werkgeheugen kun je probleemloos grote foto- of videobestanden bewerken terwijl je applicaties op de achtergrond draait. Op het verlichte toetsenbord maak je in het donker minder gemakkelijk fouten tijdens het typen. Met het anti reflecterende beeldscherm heb je minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 processor

.

Het toetsenbord van deze laptop is minder duidelijk leesbaar door de kleuren van de toetsen en de tekens.

Veelgestelde vragen over de HP 53H04EA#ABH laptop

De HP 53H04EA#ABH laptop heeft een AMD Ryzen 5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 53H04EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 53H04EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Pavilion 15-eh1908nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Pavilion 15-eh1908nd..