Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Pavilion 15-eg2978nd.

HP Pavilion 15-eg2978nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 79S63EA#ABH laptop en ontdek of de HP Pavilion 15-eg2978nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 79S63EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 79S63EA#ABH laptop

De HP Pavilion 15-eg2978nd is een krachtige laptop met een 15 inch scherm en de 12e generatie Intel Core i7 processor. Met deze laptop profiteer je van hoge prestaties en toekomstbestendigheid. Je kunt hierop foto's en video's bewerken, multitasken tussen zware programma's en grafische ontwerpen maken en renderen. Verder heeft de laptop een Intel Iris Xe Graphics videokaart, waardoor video's en ontwerpen soepel worden weergegeven. Met HP Fast Charge technologie laad je je batterij binnen 45 minuten op tot 50 procent, zodat je snel weer draadloos kunt verder gaan. En mocht je je laptop ook 's avonds gebruiken, dan kun je met het verlichte toetsenbord makkelijk je toetsen vinden. Daarnaast is deze HP laptop ook duurzaam, want de speakerbehuizing is van gerecycled materiaal gemaakt. Zo kun je met een gerust hart genieten van je laptop.

Pluspunten

De luidsprekerbehuizing is gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop duurzaam maakt. Met een 12e generatie Intel Core i7 processor behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties. Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer tot 50 procent op in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verdergaat. De luidsprekerbehuizing is gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop duurzaam maakt. Met een 12e generatie Intel Core i7 processor behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties. Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer tot 50 procent op in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verdergaat.

Minpunten

Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.Deze laptop heeft geen losse videokaart voor het sneller renderen van foto's en video's of het spelen van games

.

Voor het ontwerpen van 3D-projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Deze laptop heeft geen losse videokaart om foto's en video's sneller te renderen of om games te spelen.

Veelgestelde vragen over de HP 79S63EA#ABH laptop

De HP 79S63EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 79S63EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 79S63EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Pavilion 15-eg2978nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Pavilion 15-eg2978nd..