Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Pavilion 15-eg1970nd.

HP Pavilion 15-eg1970nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0V3EA#ABH laptop en ontdek of de HP Pavilion 15-eg1970nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0V3EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

15,6 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 6P0V3EA#ABH laptop

Met de HP Pavilion 15-eg1970nd heb je een 15 inch laptop die perfect geschikt is voor het bewerken van foto's en video's. De Intel Core i7 processor en het 8 gigabyte werkgeheugen bieden de nodige kracht om video's in programma's zoals Adobe Premiere Pro te bewerken. Met HP Fast Charge technologie heb je je laptop binnen 45 minuten weer op 50 procent, zodat je snel weer draadloos verder kunt. Bovendien is er voor de speakerbehuizing van de laptop gerecycled plastic gebruikt, waardoor deze HP een duurzame keuze is. Ook 's avonds nog in staat zijn om jouw laptop te gebruiken? Geen probleem met het verlichte toetsenbord, waardoor je ook in het donker de juiste toetsen vindt. Daarnaast geniet je met de Bang & Olufsen speakers van een betere geluidskwaliteit dan met standaard luidsprekers, waardoor je helemaal op kunt gaan in een film of serie. Onze laptop specialist raadt deze laptop aan voor het internetten, mailen & tekstverwerken, films & series kijken en foto's bewerken. Voor het maken 3D ontwerpen en het renderen van video's heb je echter minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig. Ook voor gamen heb je minimaal een GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart nodig.

Pluspunten

Je bewerkt foto's en video's met de Intel Core i7 processor en het 8 gigabyte werkgeheugen

.

Met HP Fast Charge kun je je laptop in ongeveer 45 minuten weer met 50 procent opladen zodat je snel weer draadloos verder kunt gaan

.

Voor de speakerbehuizing van de laptop is gerecycled plastic gebruikt, wat deze HP duurzaam maakt.

Minpunten

Voor het bewerken van grote foto- en videobestanden raden wij minimaal 16 gigabyte werkgeheugen aan. Voorgesteld wordt om minimaal 16 gigabyte werkgeheugen te hebben als je grote foto- en videobestanden wilt bewerken. Deze laptop heeft geen vingerafdrukscanner, waardoor je alleen handmatig je wachtwoord invoert. Deze laptop heeft geen vingerafdrukscanner, dus je moet elke keer alleen handmatig je wachtwoord invoeren.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0V3EA#ABH laptop

De HP 6P0V3EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0V3EA#ABH is 15,6 inch.

De HP 6P0V3EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Pavilion 15-eg1970nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Pavilion 15-eg1970nd..