Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Pavilion 14-dv1907nd.

HP Pavilion 14-dv1907nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0U3EA#ABH laptop en ontdek of de HP Pavilion 14-dv1907nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0U3EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 6P0U3EA#ABH laptop

De HP Pavilion 14-dv1907nd is de perfecte oplossing als je veel werk te verrichten hebt. De laptop is uitgerust met een krachtige Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, waardoor deze laptop meer dan voldoende kracht heeft om grote videobestanden te bewerken en zware grafische projecten te multitasken. Daarnaast is er een ingebouwde Intel Iris Xe Graphics videokaart, waardoor het renderen van video's veel sneller gaat. Al je documenten en bewerkte video's kun je gemakkelijk opslaan op de snelle 1 terabyte SSD schijf. Ook is de HP Pavilion uitgerust met Bang & Olufsen speakers, waardoor je muziek nog beter klinkt. Met een gewicht van 1,41 kilogram is de laptop gemakkelijk mee te nemen. Bovendien laad je de laptop met HP Fast Charge weer tot 50 procent op in ongeveer 45 minuten. Voor de meest intensieve taken, zoals 3D ontwerpen maken en video's snel renderen, heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig, evenals voor gamen met minimaal een GTX 1050 videokaart.

Pluspunten

Met HP Fast Charge kun je je laptop in ongeveer 45 minuten weer tot 50 procent opladen, zodat je snel verder kunt gaan met draadloos werken. Met de Intel Iris Xe Graphics-gedeelde videokaart renderen je foto's en video's sneller dan met andere gedeelde videokaarten. Met een Intel Core i7-processor en 16 GB werkgeheugen kun je gemakkelijk foto's en video's bewerken en multitasken tussen zware programma's.

Minpunten

Om 3D-projecten te ontwerpen heb je een Intel Core i9- of AMD Ryzen 9-processor en een RTX, Quadro of RX-videokaart nodig

.

Een 14-inch scherm is vrij klein

.

Als je vaak op hetzelfde plaats je laptop gebruikt, wordt een grotere monitor aanbevolen.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0U3EA#ABH laptop

De HP 6P0U3EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0U3EA#ABH is 14 inch.

De HP 6P0U3EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Pavilion 14-dv1907nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Pavilion 14-dv1907nd..