Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP OMEN 17-cm2960nd.

HP OMEN 17-cm2960nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 7P6R3EA#ABH laptop en ontdek of de HP OMEN 17-cm2960nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 7P6R3EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 4060

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 7P6R3EA#ABH laptop

Met de 17 inch HP OMEN 17-cm2960nd gaming laptop, geniet je van een krachtige prestatie. De NVIDIA GeForce RTX 4060 videokaart, de 13e generatie Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen maken het mogelijk om middelzware games te spelen met 60 fps en streamen in full HD. Het anti-ghosting toetsenbord reageert op meerdere aanslagen tegelijk, zodat je nooit een commando mist. Stel je favoriete kleuren in op het RGB verlichte toetsenbord met 4 aanpasbare zones, zodat je ook 's avonds in stijl verder kunt gamen. Met het 144 hertz beeldscherm bekijk je snel bewegende beelden vloeiend en verwarmt de laptop niet. Uitgerust met OMEN Tempest Cooling blijft het koel, ook in het heetst van de strijd. Er is voldoende ruimte voor variatie, want op de 1 terabyte M.2 SSD kun je ongeveer 20 games van gemiddeld 45 gigabyte installeren. Verder is deze OMEN laptop gemaakt van gerecycled plastic en aluminium, waardoor hij een duurzame keuze is. Let op: sluit de oplader altijd aan als je gaat gamen, anders haal je niet het maximale uit je game. Met de HP OMEN 17-cm2960nd gaming laptop speel je middelzware games met 60 fps en stream je jouw gameplay in full hd. Het anti-ghosting toetsenbord reageert op meerdere aanslagen tegelijk, zodat je nooit een commando mist. Het RGB verlichte toetsenbord met 4 aanpasbare zones zorgt ervoor dat je ook in het donker in stijl verder kunt gamen. Met het 144 hertz beeldscherm bekijk je snel bewegende beelden vloeiend. Daarnaast is de laptop uitgerust met OMEN Tempest Cooling, waardoor de laptop nooit te warm wordt. Er is voldoende ruimte voor variatie, want op de 1 terabyte M.2 SSD kun je ongeveer 20 games van gemiddeld 45 gigabyte installeren. Bovendien is deze OMEN laptop gemaakt van gerecycled plastic en aluminium en is daardoor duurzaam. Verder is het belangrijk dat je de oplader altijd aansluit als je gaat gamen.

Pluspunten

Speel middelzware spellen op 60 fps en stream je gameplay in full hd met de RTX 4060 videokaart, de i7-processor en het 16 GB werkgeheugen

.

Het RGB-verlichte anti-ghosting-toetsenbord reageert op meerdere aanslagen tegelijk, zodat het toetsenbord nooit een commando mist

.

Het 144 Hz-beeldscherm geeft snel bewegende beelden vloeiend weer, wat handig is bij snelle shooters.

Minpunten

Door zijn grote 17 inch formaat en het gewicht van 2,78 kilogram is deze laptop minder makkelijk mee te nemen in je rug- of laptoptas. Voor het spelen van zware games raden we minimaal een RTX 3070 of RX 6700 videokaart aan.

Veelgestelde vragen over de HP 7P6R3EA#ABH laptop

De HP 7P6R3EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 7P6R3EA#ABH is 17,3 inch.

De HP 7P6R3EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP OMEN 17-cm2960nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP OMEN 17-cm2960nd..