Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP OMEN 17-ck1976nd.

HP OMEN 17-ck1976nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0N8EA#ABH laptop en ontdek of de HP OMEN 17-ck1976nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0N8EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 6P0N8EA#ABH laptop

De HP OMEN 17-ck1976nd is een krachtige laptop die geschikt is voor het spelen van zware games op hoge instellingen. Met de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti videokaart kun je games spelen met een hoge framerate, tot wel 144 beelden per seconde. Je krijgt een vloeiende beeldervaring als je games als Elden Ring en Halo Infinite speelt. Daarnaast zorgt de 12e generatie Intel Core i7 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen ervoor dat je games snel en soepel laden. Met de 1 terabyte SSD opslagruimte heb je meer dan genoeg ruimte voor een grote verzameling games. Het 144 hertz beeldscherm zorgt voor een sprankelende beeldervaring. Je kunt tijdens het gamen eenvoudig gameplay beelden streamen naar je vrienden via Twitch of Discord. Vergeet echter niet de oplader aan te sluiten tijdens het gamen, anders haal je minder goede prestaties en is de batterij binnen enkele uren leeg. Ben je benieuwd of de RTX 3070 Ti videokaart in deze laptop je favoriete game draait op hoge instellingen (60 fps)? Kijk dan voor meer informatie op onze website.

Pluspunten

Dankzij de NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti videokaart kun je games zoals Elden Ring op de hoogste instellingen spelen. Het 144 hertz beeldscherm weergeeft snel bewegende beelden vloeiend, wat handig is bij snelle shooters. Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je multitasken met zware programma's zoals Photoshop of je gameplay streamen naar Twitch.

Minpunten

Je neemt een 17 inch laptop door zijn formaat niet gemakkelijk mee

.

Deze laptop heeft geen numeriek toetsenbord, waardoor je cijfers en formules minder makkelijk invoert.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0N8EA#ABH laptop

De HP 6P0N8EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0N8EA#ABH is 17,3 inch.

De HP 6P0N8EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP OMEN 17-ck1976nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP OMEN 17-ck1976nd..