Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP OMEN 16-k0970nd.

HP OMEN 16-k0970nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0C1EA#ABH laptop en ontdek of de HP OMEN 16-k0970nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0C1EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

16,1 inch

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 3060

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Gaming, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken, Virtual reality

Omschrijving van de HP 6P0C1EA#ABH laptop

De HP OMEN 16-k0970nd is een gaming laptop om jouw tegenstanders te verslaan. Met deze laptop hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting. De OMEN Tempest Cooling zorgt ervoor dat je laptop koel blijft, zelfs als je in het heetst van de strijd bent. Met de OMEN Gaming Hub kun je makkelijk schakelen tussen game modus en het RGB toetsenbord aanpassen. De NVIDIA GeForce RTX 3060 videokaart is krachtig genoeg om games zoals Halo Infinite op hoge framerates te spelen. De 144 hertz beeldscherm zorgt voor een snelle verversingssnelheid zodat je op tijd kunt reageren als een vijand in de buurt komt. Met de 12e generatie Intel Core i7 processor en 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen haal je de beste prestaties. Je kunt hiermee zware programma's draaien en je gameplay streamen via Twitch. Vergeet niet om de oplader aan te sluiten als je gaat gamen om optimale prestaties te halen en de batterij leeg te voorkomen. Deze gaming laptop is geschikt voor het internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en is ook geschikt voor gaming.

Pluspunten

Speel middelzware games op 60 fps en stream je gameplay in full HD met de RTX 3060 videokaart, de i7 processor en de 16 gigabyte werkgeheugen.OMEN Tempest Cooling voorkomt oververhitting van je laptop, zodat je ook in het heetst van de strijd doorgaat met gamen.Wissel snel tussen verschillende game modi, pas je RGB toetsenbordverlichting aan naar wens en houd je prestaties in de gaten met de OMEN Gaming Hub.

Minpunten

Voor het spelen van zware games, raden we minimaal een RTX 3070 of RX 6700 videokaart aan. Deze laptop heeft geen numeriek toetsenbord, waardoor je cijfers en formules minder gemakkelijk invoert. Voor het spelen van zware games raden we ten minste een RTX 3070 of RX 6700 videokaart aan. Deze laptop heeft geen numeriek toetsenbord, waardoor het invoeren van cijfers en formules minder gemakkelijk is.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0C1EA#ABH laptop

De HP 6P0C1EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0C1EA#ABH is 16,1 inch.

De HP 6P0C1EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP OMEN 16-k0970nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP OMEN 16-k0970nd..