Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP EliteBook 840 G9 - 5Z695EA.

HP EliteBook 840 G9 - 5Z695EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 5Z695EA#ABH laptop en ontdek of de HP EliteBook 840 G9 - 5Z695EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 5Z695EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 5Z695EA#ABH laptop

Met de HP EliteBook 840 G9 - 5Z695EA zakelijke laptop bewerk je foto's in Photoshop en maak je documenten in Microsoft Word. Met de 12e generatie Intel Core i5 processor en het 16 gigabyte DDR5 werkgeheugen kun je alle taken uitvoeren. Ter ondersteuning worden de heldere en zuivere geluiden versterkt door de speakers van Bang & Olufsen. Met een gewicht van 1,36 kilogram en een compact formaat neem je de laptop gemakkelijk mee. Ook heeft de laptop een lage halogeengehalte, waardoor deze duurzaam is. Je bestanden zijn goed beschermd met de vingerafdrukscanner en de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security houdt je gegevens veilig tegen virussen en andere aanvallen. Met Windows 10 Pro op afstand verbinding maak je en ben je beter beveiligd. Je toetsenbord is tevens militair getest en morsbestendig. Deze laptop is geschikt om e-mails te versturen, Office programma's te gebruiken en met managementsystemen te werken. Ook kun je met deze laptop gemakkelijk videobellen.

Pluspunten

Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en met Remote Desktop kun je inloggen op een andere computer binnen jouw domein. Deze EliteBook heeft een laag halogeengehalte, waardoor de laptop duurzaam is. Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere buitenlandse aanvallen.

Minpunten

Werk je met video's dan heb je minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor nodig in je laptop

.

Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD zul je sneller op zoek moeten naar extra opslagruimte voor grote bestanden.

Veelgestelde vragen over de HP 5Z695EA#ABH laptop

De HP 5Z695EA#ABH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 5Z695EA#ABH is 14 inch.

De HP 5Z695EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP EliteBook 840 G9 - 5Z695EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP EliteBook 840 G9 - 5Z695EA..