Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP EliteBook 630 G9 - 5Y478EA.

HP EliteBook 630 G9 - 5Y478EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 5Y478EA#ABH laptop en ontdek of de HP EliteBook 630 G9 - 5Y478EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 5Y478EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

13,3 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg, Studie, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 5Y478EA#ABH laptop

De HP EliteBook 630 G9 - 5Y478EA is een krachtige 13 inch laptop die je gemakkelijk mee kan nemen. Dankzij het gewicht van 1,28 kilogram en het compacte formaat is hij ideaal om mee te nemen op reis. Met de 12e generatie Intel Core i5 processor en het 16 gigabyte DDR4 werkgeheugen heb je een snelle laptop die geschikt is voor veeleisende taken zoals het bewerken van foto's in Photoshop of het maken van tekeningen in Adobe. De laptop heeft een lage halogeengehalte en is daardoor duurzaam. Je bestanden zijn goed beschermd met de HP Wolf Pro Security licentie. Hiermee ben je eenvoudig en veilig in te loggen met gezichtsherkenning of met je vingerafdruk. Daarnaast heb je met Windows 10 Pro toegang tot systemen op kantoor. De laptop is ook militair getest en morsbestendig. Dit maakt hem geschikt voor verschillende taken zoals e-mails versturen, het gebruiken van Office programma's, het werken met managementsystemen, het videobellen voor digitale vergaderingen en andere meetings en het ontwerpen met programma's als Adobe Photoshop.

Pluspunten

Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en je kunt op een andere computer binnen jouw domein inloggen via Remote Desktop

.

Deze EliteBook heeft een laag halogeengehalte, wat de laptop duurzaam maakt in gebruik. Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

.

Vanwege de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD moet je eerder op zoek naar extra opslagruimte voor grote hoeveelheden bestanden.

Veelgestelde vragen over de HP 5Y478EA#ABH laptop

De HP 5Y478EA#ABH laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 5Y478EA#ABH is 13,3 inch.

De HP 5Y478EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP EliteBook 630 G9 - 5Y478EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP EliteBook 630 G9 - 5Y478EA..