Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Chromebook x360 14c-cc0900nd.

HP Chromebook x360 14c-cc0900nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 46A25EA#ABH laptop en ontdek of de HP Chromebook x360 14c-cc0900nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 46A25EA#ABH

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Core i3

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Studie

Omschrijving van de HP 46A25EA#ABH laptop

De HP Chromebook x360 14c-cc0900nd is een veelzijdig apparaat waarmee je op een snelle en efficiënte manier kunt werken. Deze 14 inch Chromebook heeft een touchscreen waarmee je door tientallen Chrome tabbladen kunt swipen. Ook kun je games uit de Play Store spelen. De Intel Core i3 processor en 8 GB RAM zorgen ervoor dat je moeiteloos meerdere applicaties tegelijk kunt openen. Daarnaast heeft deze Chromebook een speciale toetsenbordverlichting, zodat je ook in het donker alle toetsen gemakkelijk terug kunt vinden. Deze Chromebook draait op het energiezuinige Chrome OS dat je toegang geeft tot de cloud. Je kunt hierbij gebruik maken van programma's zoals Google Docs. Er is echter één belangrijk nadeel aan het gebruik van een Chromebook: Windows programma's zijn niet compatibel. Wil je gebruik maken van Microsoft Office? Dan zul je Office 365 moeten aanschaffen. Als je hier vragen over hebt, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Pluspunten

Draai het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop als tablet. Met een Pentium processor kun je zonder haperingen in meerdere Chrome tabbladen en Android applicaties tegelijk werken. Een Chromebook gaat een hele werkdag mee zonder op te laden, start binnen enkele seconden op en is beter beschermd tegen virussen door ingebouwde beveiliging.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Het scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor films kijken of grafische toepassingen is een klein scherm minder geschikt. Het scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor films kijken of grafische toepassingen is een kleiner scherm minder geschikt. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome.

Veelgestelde vragen over de HP 46A25EA#ABH laptop

De HP 46A25EA#ABH laptop heeft een Intel Core i3 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 46A25EA#ABH is 14 inch.

De HP 46A25EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Chromebook x360 14c-cc0900nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Chromebook x360 14c-cc0900nd..