Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Chromebook x360 14b-cb0970nd.

HP Chromebook x360 14b-cb0970nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 461X8EA#ABH laptop en ontdek of de HP Chromebook x360 14b-cb0970nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 461X8EA#ABH

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Pentium

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de HP 461X8EA#ABH laptop

Je kunt de HP Chromebook x360 14b-cb0970nd in verschillende situaties gebruiken. Je kunt het toetsenbord achter het touchscreen klappen en met je vingers door applicaties en webpagina's swipen. Open tientallen Chrome tabbladen tegelijk of multitask met verschillende Android-applicaties. Met de Intel Pentium processor en 8GB werkgeheugen hoef je je geen zorgen te maken over prestaties. Als het donker is, zet je de toetsenbordverlichting aan en werk je nog steeds comfortabel. De HP Chromebook x360 14b-cb0970nd draait op het energiezuinige Chrome OS, waarmee je online kunt werken met een webbrowser. Je kunt hiermee Google Docs gebruiken, maar ook andere webapps zoals Google Drive, Google Foto's, YouTube en Gmail. Als je via de Chromebook Office-programma's wilt gebruiken, zoals Word, Excel en PowerPoint, dan heb je een Office 365 abonnement nodig. Als je twijfelt of dit de juiste laptop voor jou is, raadpleeg dan een specialist die je kan helpen bij het maken van een goede keuze.

Pluspunten

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet. Draai het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet. Met een Pentium processor werk je zonder haperingen in meerdere Chrome tabbladen of Android applicaties tegelijkertijd. Met een Pentium processor werk je zonder haperingen in meerdere Chrome tabbladen of Android applicaties tegelijk. Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging. Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en heeft ingebouwde beveiliging waardoor hij minder vatbaar is voor virussen.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen die uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Een scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor films kijken of grafische toepassingen is een kleiner scherm minder geschikt. Een scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor films kijken of grafische toepassingen is een kleiner scherm minder geschikt.

Veelgestelde vragen over de HP 461X8EA#ABH laptop

De HP 461X8EA#ABH laptop heeft een Intel Pentium processor.

Het schermdiagonaal van de HP 461X8EA#ABH is 14 inch.

De HP 461X8EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Chromebook x360 14b-cb0970nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Chromebook x360 14b-cb0970nd..