Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Chromebook x360 14a-ca0955nd.

HP Chromebook x360 14a-ca0955nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6H7Z2EA#ABH laptop en ontdek of de HP Chromebook x360 14a-ca0955nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6H7Z2EA#ABH

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Pentium Silver

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics 605

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg

Omschrijving van de HP 6H7Z2EA#ABH laptop

De HP Chromebook x360 14a-ca0955nd is een krachtige 2-in-1 laptop die geschikt is voor al je basisbehoeften. Met het geïnstalleerde Chrome OS kan je apps downloaden uit de Google Play Store en al je bestanden opslaan in Google Drive. Bovendien is Chrome OS een energiezuinig besturingssysteem, waardoor je lange tijd draadloos kunt werken. Als je accu toch bijna leeg is, geen probleem. HP Fast Charge zorgt ervoor dat je je laptop weer oplaadt tot 50 procent in 45 minuten. Je klapt het touchscreen 360 graden om en zo verander je de laptop in een tablet. Op deze HP werk je gemakkelijk met meerdere applicaties tegelijk door de Intel Pentium Silver processor en het 8 gigabyte werkgeheugen. Met deze laptop kun je zorgeloos aan de slag en heb je altijd de juiste ondersteuning. Het is een slimme oplossing voor al je dagelijkse taken.

Pluspunten

Een Chromebook gaat een werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging

.

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet

.

Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verder gaat. Een Chromebook kan een werkdag meegaan zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder gevoelig voor virussen door de ingebouwde beveiliging

.

Klap het touchscreen 360 graden om en gebruik de laptop ook als tablet

.

Met HP Fast Charge kun je jouw laptop weer opladen tot 50 procent binnen ongeveer 45 minuten, waardoor je snel draadloos verder kan gaan.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

.

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of de Google Play Store. Het scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor films kijken of grafische toepassingen is een klein scherm minder geschikt

.

Het scherm van 14 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar voor het kijken van films of het gebruiken van grafische toepassingen is een kleiner scherm minder geschikt.

Veelgestelde vragen over de HP 6H7Z2EA#ABH laptop

De HP 6H7Z2EA#ABH laptop heeft een Intel Pentium Silver processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6H7Z2EA#ABH is 14 inch.

De HP 6H7Z2EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Chromebook x360 14a-ca0955nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Chromebook x360 14a-ca0955nd..