Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP Chromebook 14a-na0950nd.

HP Chromebook 14a-na0950nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6G9W6EA#ABH laptop en ontdek of de HP Chromebook 14a-na0950nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6G9W6EA#ABH

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Processor

Intel Pentium Silver

Schermdiagonaal

14 inch

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics 605

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Internet, e-mail en tekstverwerken, Onderweg

Omschrijving van de HP 6G9W6EA#ABH laptop

Met de HP Chromebook 14a-na0950nd krijg je een krachtig apparaat dat perfect is voor dagelijks gebruik. Het is licht en draagbaar, waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. De Chromebook is voorzien van een 14-inch Full HD beeldscherm met IPS-technologie, waardoor je beelden in rijke kleuren kunt bekijken. De Intel Celeron N4020 processor en 4GB RAM zorgen voor een soepel en betrouwbaar systeem dat geschikt is voor het streamen van films, het bekijken van websites en het gebruiken van online diensten. Het besturingssysteem van deze Chromebook is Chrome OS. Het is gebaseerd op Linux en heeft een intuïtief design dat perfect is voor gebruikers die al vertrouwd zijn met het Windows OS. Met Chrome OS heb je toegang tot verschillende apps en diensten, waaronder Google Drive, waarmee je bestanden in de cloud kunt opslaan. Let op: Windows programma's werken niet op een Chromebook. Koop Office 365 als je gebruik wil maken van Microsoft Office. Daarnaast heeft de Chromebook een 128GB SSD-opslag, waardoor je al je bestanden kunt bewaren. Bovendien heeft het een batterijduur van tot wel 12 uur, waardoor je het hele dag door kunt werken zonder op zoek te hoeven naar een stopcontact. Al met al is de HP Chromebook 14a-na0950nd een uitstekend apparaat voor wie op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige Chromebook.

Pluspunten

Een Chromebook gaat een hele werkdag mee zonder op te laden, start binnen enkele seconden op en heeft ingebouwde extra beveiliging om minder vatbaar te zijn voor virussen

.

Met een Intel Pentium Silver processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je probleemloos in meerdere Chrome tabbladen tegelijk werken

.

Deze Chromebook weegt slechts 1,46 kilogram, waardoor hij makkelijker mee te nemen is dan andere laptops.

Minpunten

Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

.

Op deze Chromebook is geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient.

Veelgestelde vragen over de HP 6G9W6EA#ABH laptop

De HP 6G9W6EA#ABH laptop heeft een Intel Pentium Silver processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6G9W6EA#ABH is 14 inch.

De HP 6G9W6EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP Chromebook 14a-na0950nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP Chromebook 14a-na0950nd..