Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 470 G9 - 6S7B9EA.

HP 470 G9 - 6S7B9EA.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6S7B9EA laptop en ontdek of de HP 470 G9 - 6S7B9EA. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6S7B9EA

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i5

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Zakelijk gebruik

Omschrijving van de HP 6S7B9EA laptop

Met de HP 470 G9 - 6S7B9EA heb je een krachtige laptop in handen voor zakelijk gebruik. De 12e generatie Intel Core i5 processor, 8 GB werkgeheugen en Intel Iris Xe Graphics shared videokaart maken van deze laptop de perfecte keuze voor het bewerken van foto's. Je kunt er gemakkelijk mee multitasken, met lichte programma's zoals Word, Excel en PowerPoint. Bovendien is deze laptop uitgerust met Windows 11 Pro, zodat je gevoelige bestanden veilig op kunt slaan en verbinding maakt met de systemen op kantoor. Met HP Fast Charge laad je de laptop binnen 45 minuten weer op tot 50 procent. Zo heb je altijd stroom als je bijna naar een meeting moet. Onze specialist beveelt deze laptop aan voor E-mails versturen, Office programma's en werken met managementsystemen, videobellen voor digitale vergaderingen en andere meetings, en het maken van ontwerpen met programma's als Adobe Photoshop. De HP 470 G9 - 6S7B9EA is een ideale laptop voor dagelijks zakelijk gebruik.

Pluspunten

Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer op tot 50 procent in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verdergaat

.

Met een 12e generatie Intel Core i5 processor behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties

.

Op Windows 11 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minstens een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

.

Door de beperkte capaciteit van de 256 gigabyte SSD heb je eerder meer externe opslagruimte nodig voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over de HP 6S7B9EA laptop

De HP 6S7B9EA laptop heeft een Intel Core i5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6S7B9EA is 17,3 inch.

De HP 6S7B9EA laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 470 G9 - 6S7B9EA. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 470 G9 - 6S7B9EA..