Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 17-cp1970nd.

HP 17-cp1970nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0Q6EA#ABH laptop en ontdek of de HP 17-cp1970nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0Q6EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 7

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 6P0Q6EA#ABH laptop

De HP 17-cp1970nd is de perfecte laptop voor het bewerken van foto's en video's. Met deze laptop is multitasken een fluitje van een cent. Hij is voorzien van een 17 inch scherm, waardoor de details goed herkenbaar zijn. Bovendien is het scherm anti-reflecterend, waardoor je geen last hebt van lichtinval. De HP 17-cp1970nd is gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor de laptop duurzaam in gebruik is. Met de AMD Ryzen 7 processor en het 8 gigabyte werkgeheugen, bewerk je foto's en werk je in lichte programma's als Office. Dankzij de HP Fast Charge technologie laad je de lege accu binnen 45 minuten op tot 50 procent, waardoor je snel weer door kunt gaan. Hierdoor kun je altijd op je eigen tempo werken. Wanneer je de laptop mee naar buiten neemt, bijvoorbeeld tijdens een zonnige dag, heb je geen last van lichtinval. De HP 17-cp1970nd is geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken, films en series kijken en foto's bewerken. Video's bewerken is ook mogelijk, maar voor 3D ontwerpen, het maken van grote videobestanden en gamen heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro of GTX 1650 of RX 6500/5500 videokaart nodig.

Pluspunten

Met HP Fast Charge kun je jouw laptop binnen ongeveer 45 minuten weer opladen tot 50 procent, zodat je snel draadloos verder kunt. De behuizing van de luidsprekers en de toetsen van deze laptop zijn gemaakt van gerecycled plastic, waardoor de laptop duurzaam is. Met een AMD Ryzen 7 processor en 8 GB werkgeheugen kun je foto's en video's bewerken.

Minpunten

Voor het bewerken van grote foto- en videobestanden raden wij minimaal 16 gigabyte werkgeheugen aan. Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops

.

Als je jouw laptop vaak met je meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen. Voor het bewerken van grote foto- en videobestanden raden wij minimaal 16 gigabyte werkgeheugen aan. Een laptop met een 17 inch scherm is groter en zwaarder dan de meeste laptops

.

Als je jouw laptop vaak meeneemt, wordt een kleiner formaat aangeraden.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0Q6EA#ABH laptop

De HP 6P0Q6EA#ABH laptop heeft een AMD Ryzen 7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0Q6EA#ABH is 17,3 inch.

De HP 6P0Q6EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 17-cp1970nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 17-cp1970nd..