Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 17-cp0961nd.

HP 17-cp0961nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 545D2EA#ABH laptop en ontdek of de HP 17-cp0961nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 545D2EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

AMD Ryzen 5

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

AMD Radeon Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de HP 545D2EA#ABH laptop

De HP 17-cp0961nd is de perfecte laptop voor iedereen die een krachtige laptop nodig heeft om te multitasken en lichte software programma's te gebruiken. De AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen maken dit eenvoudig mogelijk. Het ontspiegelde scherm zorgt ervoor dat je geen last hebt van reflecties, waardoor je ook buiten in het zonnetje kunt werken. Het full hd beeldscherm zorgt voor een perfecte kijkervaring, en de 512GB SSD schijf start alle bestanden en programma's sneller op. Daarnaast is gamen op deze laptop minder geschikt, en heb je een i7 processor nodig om video's beter te bewerken. Met de HP 17-cp0961nd kun je gemakkelijk foto's bewerken, films kijken, mailen, tekstverwerken en multitasken. Dit alles maakt het een ideaal apparaat voor iedereen die op zoek is naar een krachtige laptop voor lichte taken. Dankzij het ontspiegelde scherm heb je geen last van reflecties, waardoor je altijd en overal kunt werken. Het full hd beeldscherm zorgt voor een perfecte kijkervaring, en de 512GB SSD schijf start alle bestanden en programma's sneller op. Met de HP 17-cp0961nd ben je altijd verzekerd van krachtige prestaties.

Pluspunten

Met een AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je foto's bewerken en multitasken met lichte programma's zoals Microsoft Office. Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken met het anti-reflecterende beeldscherm. Met het numerieke toetsenbord kun je snel cijfers en formules invoeren.

Minpunten

Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

.

Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops

.

Als je jouw laptop regelmatig meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen. Beheers je video's? Kies dan een laptop met een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor minstens

.

Een 17-inch laptop is groter en zwaarder dan de meeste laptops

.

Als je je laptop vaak meeneemt, is een kleiner formaat aanbevolen.

Veelgestelde vragen over de HP 545D2EA#ABH laptop

De HP 545D2EA#ABH laptop heeft een AMD Ryzen 5 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 545D2EA#ABH is 17,3 inch.

De HP 545D2EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 17-cp0961nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 17-cp0961nd..