Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 17-cn2970nd.

HP 17-cn2970nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0X7EA#ABH laptop en ontdek of de HP 17-cn2970nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0X7EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Core i7

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Intern werkgeheugen

16 GB

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Films kijken in Full HD, Foto's bewerken, Internet, e-mail en tekstverwerken, Video's bewerken

Omschrijving van de HP 6P0X7EA#ABH laptop

Ga aan de slag met uw professionele videobewerking en multitasking met de HP 17-cn2970nd. Deze 17-inch laptop heeft een Intel Core i7 processor en een werkgeheugen van 16 gigabyte. Hiermee is het mogelijk om grote videobestanden te bewerken en zware grafische projecten in Adobe Premiere Pro te verwerken. De Intel Iris Xe Graphics videokaart zorgt ervoor dat het renderen van deze bestanden sneller en gemakkelijker gaat. Met de 512 gigabyte SSD kun je programma's binnen enkele seconden opstarten, waardoor je direct aan de slag kunt. Daarnaast heeft de HP 17-cn2970nd ook een ontspiegeld beeldscherm, waardoor je geen last hebt van een reflecterende zon als je buiten werkt. Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer tot 50 procent op in ongeveer 45 minuten. De laptop is geschikt voor internetten, mailen, tekstverwerken en foto's bewerken, maar niet voor het maken van 3D-ontwerpen en video's snel renderen. Ook is deze laptop niet geschikt voor gamen.

Pluspunten

Met HP Fast Charge kun je je laptop in ongeveer 45 minuten weer opladen tot 50%, zodat je weer draadloos verder kunt. Met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart renderen je foto's en video's sneller dan bij andere videokaarten. Met een Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen kun je gemakkelijk foto's en video's bewerken en tussen zware programma's multitasken.

Minpunten

Om 3D projecten te ontwerpen heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

.

Een laptop met 17 inch is groter en zwaarder dan de meeste laptops

.

Als je je laptop veel meeneemt, wordt een kleiner formaat aanbevolen.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0X7EA#ABH laptop

De HP 6P0X7EA#ABH laptop heeft een Intel Core i7 processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0X7EA#ABH is 17,3 inch.

De HP 6P0X7EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 17-cn2970nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 17-cn2970nd..