Search
Close this search box.
  1. hp
  2. HP 17-cn0910nd.

HP 17-cn0910nd.

4.5/5

Lees bij ons alles over de HP 6P0N9EA#ABH laptop en ontdek of de HP 17-cn0910nd. een geschikte laptop is, die aan jouw wensen voldoet. 

Bekijk de specificaties, lees de plus- en minpunten door en bepaal aan de hand hiervan of deze laptop de eigenschappen bevat die jij zoekt in jouw nieuwe laptop.

Specificaties van de HP 6P0N9EA#ABH

Besturingssysteem

Windows

Processor

Intel Celeron

Schermdiagonaal

17,3 inch

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Intern werkgeheugen

8 GB

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Type usb-aansluiting(en)

Standaard usb-A, Usb-C

Laptop aanbevolen voor gebruik

Internet, e-mail en tekstverwerken

Omschrijving van de HP 6P0N9EA#ABH laptop

De HP 17-cn0910nd is een duurzame laptop die uitgerust is met een 17 inch beeldscherm. Dit scherm is voorzien van een anti-reflecterende laag, waardoor je minder last hebt van lichtinval. De toetsenborden en de speakerbehuizingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor de laptop toekomstbestendig is. Met de HP Fast Charge technologie laad je de accu in 45 minuten op tot 50 procent, waardoor je snel weer draadloos aan het werk kunt. Deze laptop is geschikt voor alle basis taken, zoals internetten, mailen en tekstverwerken. Je kunt er ook films en series mee kijken, alleen niet in full hd. Wil je foto's bewerken, video's bewerken, 3D ontwerpen maken of grote videobestanden snel renderen? Dan is deze laptop niet geschikt. Wil je gamen? Dan heb je minimaal een i9/Ryzen 9 processor en een RTX/RX/Quadro videokaart nodig.

Pluspunten

Met HP Fast Charge kunt u uw laptop binnen ongeveer 45 minuten opnieuw opladen tot 50 procent, zodat u snel draadloos verder kunt gaan. De behuizing van de luidspreker en de toetsen van deze laptop zijn gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop toekomstbestendig en duurzaam maakt. Met het anti-reflecterende scherm heeft u minder last van reflectie, lichtinval en vette vingerafdrukken.

Minpunten

Wil je soepeler internetten en tekstverwerken dan met een Celeron processor? Kies dan voor een laptop met minimaal een i3 of Ryzen 3 processor

.

Het scherm heeft een hd+ resolutie, waardoor je minder scherp beeld hebt dan op een full hd beeldscherm. Wil je soepeler internetten en tekstverwerken dan met een Celeron processor? Kies dan voor een laptop met minimaal een i3 of Ryzen 3 processor

.

Het scherm heeft een hd+ resolutie, waardoor je minder scherp beeld hebt dan op een full hd beeldscherm.

Veelgestelde vragen over de HP 6P0N9EA#ABH laptop

De HP 6P0N9EA#ABH laptop heeft een Intel Celeron processor.

Het schermdiagonaal van de HP 6P0N9EA#ABH is 17,3 inch.

De HP 6P0N9EA#ABH laptop heeft de volgende usb-aansluiting(en): Standaard usb-A, Usb-C.

HP 17-cn0910nd. alternatieve 

Bekijk een alternatief voor HP 17-cn0910nd..